معرفی بازی رومیزی

بازی آنتی آنزیم

بررسی 360 درجه بازی آنتی آنزیم

همکاری با آیوی‌گیم

بازی آنتی آنزیم (Anti Enzyme) یک بازی رومیزی خانوادگی و ایرانی که توسط آقای اقبال هژبر طراحی و توسط نشر افرا گیمز در ایران تولید شده است. این بازی جزو معدود بازی های ایرانی خانوادگی فان و هیجانی است که توانسته نقش مهمی در دورهمی های خانوادگی ایفا کند.

مقاله حاضر، حاوی تمام اطلاعات بازی ایرانی انتی آنزیم می باشد که در سرفصل های مختلف طبقه بندی شده است. در ادامه به جنبه های مختلف آن مثل آموزش بازی، نقد و بررسی(رومیزشکافی)، سوالات متداول و … خواهیم پرداخت.


معرفی بازی آنتی آنزیم | توضیحات کلی

جعبه بازی آنتی آنزیم

بازی رومیزی ایرانی آنتی آنزیم

لکه های خود را بیشتر از بقیه بازیکن ها روی لباس ها نگه دارید تا بتوانید امتیاز بیشتری بگیرید و نهایتا برنده شوید.

مشخصات عمومی بازی آنتی آنزیم

در بازی آنتی آنزیم بازیکن‌ها در نقش میکروب هایی هستند که داخل یک لباسشویی برای باقی ماندن روی لباس‌های بیشتر با هم رقابت می‌کنند. هر بازیکن تعدادی میکروب در دست دارد که ان‌ها را طبق قواعد بازی وارد لباسشویی کرده و با حرکت دادن آنها به سمت مرکز لباسشویی امتیاز بیشتری می‌گیرد. گاهی هم ممکن است بین دو بازیکن نبرد روی دهد…


آموزش بازی آنتی آنزیم | چطور آنتی آنزیم بازی کنیم؟

در بازی آنتی آنزیم شما به عنوان میکروب های یک لباسشویی سعی دارید به مناطقی برسید که در نهایت بیشترین امتیاز را کسب کنید. لباس های مختلفی رو صفحه اصلی بازی، که شبیه ساز یک لباسشویی است، وجود دارند. روی هر لباس مکان هایی برای قرار گرفتن میکروب ها وجود دارد که تنها توسط یک نفر قابل تصرف است.

چیدمان بازی آنتی آنزیم

به مرور شما لکه ها یا میکروب های بیشتری وارد بازی می کنید و لباس های بیشتری را می گیرید تا امتیاز بیشتری در انتهای بازی کسب کنید، اما فراموش نکنید که ممکن است لباسشویی شما را حذف کند.

برای یادگیری کامل بازی وارد صفحه آموزش بازی آنتی آنزیم شوید.


رومیزشکافی آنتی آنزیم | نقد و بررسی ابعاد مختلف بازی

خلاصه رومیزشکافی بازی آنتی آنزیم

آنتی آنزیم یک بازی تمام خانوادگی است. قوانین ساده و کم آن، این بازی را مناسب برای خانواده می‌کند. از طرفی سطح فکری بودن آن هم آن را برای خانواده مناسب تر کرده است.
این بازی از 1 نفر تا 5 نفر قابل تجربه است. در این بین تجربه تعداد نفرات متوسط آن، یعنی حدود 3 نفره، در این تعداد نفرات تا حد خوبی بازی در کنترل بازیکن هاست. در عین حال ممکن است نبرد در بازی خیلی زیاد اتفاق نیفتد.
این بازی مناسب برای افرادی است که تجربه چندانی در دنیای بازی‌های رومیزی ندارند. پس می‌شود آن را با افراد جدید هم تجربه کرد.

برای مطالعه کامل مطلب وارد صفحه رومیزشکافی آنتی آنزیم شوید.


مصاحبه با اقبال هژبر طراح بازی آنتی آنزیم | از ایده تا تولید بازی آنتی آنزیم

مصاحبه با اقبال هژبر طراح بازی آنتی آنزیم

” ایده اولیه بازی آنتی آنزیم بر میگرده به روزهای اول همه گیری کرونا. تجربه‌ای عجیب غریب که با ترس از این ویروس همراه بود، اوایل اسفند بود که قرنطینه شروع شده بود و ما هم از ترس اینکه آلوده نشده باشیم هر زمان برمیگشتیم به خونه تمام لباسهامون رو مینداختیم توی ماشین لباسشویی، اینجا اولین جرقه بازی زده شد! چند روز بعد، وقتی سازوکار بازی زولکین رو دیدم از خودم پرسیدم من هم میتونم همچین بازی‌ای درست کنم که برد بازی متحرک باشه؟! پس اولین قدمهای آنتی آنزیم حول برد متحرک بازی میچرخید، تا اینکه بازی یه جهت دیگه پیدا کرد و دیدم برد متحرک خیلی به درد این بازی نمیخوره! پس بیخیال این قضیه شدم!”

برای مطالعه کامل مطلب وارد صفحه مصاحبه با طراح بازی آنتی آنزیم شوید.


صفحه بازی آنتی آنزیم در سایت Boardgamegeek

صفحه بازی آنتی آنزیم در سایت BGG

در صفحه بازی زمستان فیمبل در سایت گیک می توانید اطلاعات مختلف این بازی را ببیند. همچنین می توانید به این بازی امتیاز دهید.

برای اطلاعات بیشتر وارد صفحه Anti Enzyme در سایت گیک شوید.


سوالات متداول درباره بازی آنتی آنزیم

آیا بازی آنتی آنزیم بازی خوبی است؟
مهم ترین مسئله در خوب بودن یک بازی از جمله بازی آنتی آنزیم، این است که تجربه آن با جمعی باشد که بازی مناسب آنان است. برای مثال درباره این بازی، مد نظر داشته این نکته ضروری است که این بازی یک بازی رومیزی شانس محور است، پس هر لحظه ممکن است وضعیت شما در بازی تغییر کند بدون آنکه کار اشتباهی کرده باشید. برای اطلاعات بیشتر وارد صفحه رومیزشکافی آنتی آنزیم شوید.
چطور در بازی آنتی آنزیم برنده شویم؟
برای برد در بازی آنتی آنزیم استراتژی های مختلفی وجود دارد. یکی از بهترین استراتژی ها این است که در ابتدای بازی به سراغ آوردن لکه های بیشتر در بازی بروید و از طرفی روی شماره هایی تمرکز کنید، که بقیه هم روی آن مهره های زیادی دارند و احتمالا کارت آنزیم آن شماره ها را بازی نمی کنند. تا زمانی که مجبور به تصرف یک خانه خوب نشده اید به سراغ نبرد نروید. از طرفی در نگه داشتن کارت های نبرد، بیشتر روی کارت های لکه بر با شماره پایین تمرکز کنید. همچنین مهم ترین کارت بازی یعنی کارت آنتی آنزیم را به هیج وجه در شرایط ضروری از دست ندهید.
آیا آنتی آنزیم یک بازی رومیزی ایرانی است؟
بله. این بازی از صفر توسط طراح ایرانی آقای اقبال هژبر ساخته و توسط نشر افرا تولید شده است. برای اطلاعات بیشتر از روند رسیدن ایده بازی به مرحله تولید مصاحبه با آقای هژبر را بخوانید.
آنتی آنزیم را می توان چند نفره بازی کرد؟
بازی آنتی آنزیم با تعداد 1 الی 5 نفر قابل تجربه است. تعداد بازیکن های ایده آل برای بازی حدود 3 نفره است. چون هم تعداد به حدی زیاد نیست که موجب شلوغی زمین بازی و در عین حال خارج شدن جریان بازی از کنترل شود و نه به اندازه ای کم است که تعامل بازیکن ها با یکدیگر کم شود. نحوه انجام 1 نفره بازی، تفاوت هایی با نحوه انجام معمولی بازی دارد. (برای آموزش 1 نفره بازی به آموزش بازی آنتی آنزیم مراجعه کنید)
تجربه یک دست بازی آنتی آنزیم چقدر زمان می برد؟
به طور میانگین هر دست بازی جالیز حدود 30 دقیقه زمان شما را می گیرد. گرچه این زمان وابستگی مستقیمی با نحوه بازی کردن بازیکن ها و البته تعداد بازیکن ها دارد.
بازی آنتی آنزیم چه نوع بازی ای است؟
آنتی آنزیم یک بازی تمام خانوادگی است. قوانین ساده و کم آن، این بازی را مناسب برای خانواده می‌کند. از طرفی سطح فکری بودن آن هم آن را برای خانواده مناسب تر کرده است. برای اطلاعات بیشتر وارد صفحه رومیزشکافی آنتی آنزیم شوید.
بازی آنتی آنزیم چفدر شانسی است؟
در بازی آنتی آنزیم شما مجبور نیستید خیلی فکر کنید ، چرا که نمی‌دانید در نوبت نفر بعدی و همینطور نوبت ماشین لباسشویی چه اتفاقاتی خواهد افتاد اما در عین حال این امر موجب نمی‌شود نتوانید تصمیمات هوشمندانه بگیرید. برای اطلاعات بیشتر وارد صفحه رومیزشکافی آنتی آنزیم شوید.

آیوی گیم

آیوی گیم، رسانه بازی و سرگرمی قصد دارد با تولید محتوای تخصصی در حوزه بازی های رومیزی و ویدئو گیم هایی که شما را به فکر کردن و چالش ذهنی تشویق می کنند، در گسترش بازی های مفید در جامعه نقش ایفا کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا