معرفی بازی رومیزی

بازی رومیزی Forbidden Island | فرار از جزیره

معرفی کامل بردگیم جزیره ممنوعه

بازی Forbidden Island یک بازی رومیزی همکاری مشترک جذاب و آشناست که توسط طراح مشهور بازی های رومیزی، آقای مت لیکاک، در سال 2010 به دنیای بازی های رومیزی عرضه شد. این بازی رومیزی جذاب روایت گر جزیره ای که در حال غرق شدن است و بازیکن ها باید تلاش کنند در عین حال که گنجینه هایی را با خود از این جزیره بیرون می برند، از آن فرار کنند. این بازی در لیست 300 بازی برتر خانوادگی جهان قرار دارد.

جعبه بازی رومیزی Forbidden island

بازی رومیزی forbidden Island (2010)

جزیره غرق خواهد شد! ماجراجویان شجاع خواهند توانست گنجینه هایی را از آن خارج کنند ؟

مشخصات بازی رومیزی Forbidden island

توضیحات بازی رومیزی Forbidden Island

بردگیم جزیره ممنوعه به دلیل گیم پلی روان و ساده خود شناخته شده است و آن را برای بازیکنان معمولی که تجربه حدود ده بازی رومیزی را دارند مناسب می کند. معمولاً 2 تا 4 بازیکن را در خود جای می دهد، در عین حال اکسپنشنی برای بازی وجود دارد که حالت انفرادی هم به بازی می دهد. ماهیت همکاری و تصمیم‌گیری استراتژیک بازی، آن را به یک انتخاب محبوب برای شب‌های بازی و جمع‌های خانوادگی تبدیل کرده است.

همکاری مشترک تمام عیار

برخلاف بازی های رومیزی رقابتی سنتی، بازی رومیزی جزیره ممنوعه یک بازی همکاری مشترک یا کوآپ است که در آن بازیکنان با هم برای رسیدن به یک هدف مشترک کار می کنند. یا همه بازیکنان برنده می شوند یا همه بازیکنان می بازند، که حس قوی کار گروهی و همکاری ایجاد می کند.

بازی رومیزی Forbidden Island-یک بازی رومیزی همکاری مشترک و جذاب خانوادگی

فضای تماتیک جزیره ممنوعه

موضوع اصلی بازی رومیزی Forbidden Island حول جزیره ای می چرخد که به آرامی در حال غرق شدن و پیوستن به اعماق دریاست. با پیشرفت بازی، تایل ها یا کاشی های جزیره های مختلف شروع به غرق شدن می کنند و بازیکنان باید به به بهره گیری از استراتژی های جمعی و شخصی در اطراف جزیره حرکت کنند تا اهداف خود را تکمیل کنند.

توانایی های هر بازیکن

در بازی رومیزی جزیره ممنوعه هر بازیکن نقش خاصی مانند ناوبر، کاوشگر، مهندس یا غواص را بر عهده می گیرد. هر نقش دارای توانایی‌های منحصر به فردی است که به حرکت در جزیره، بازیابی گنج‌ها و کاهش اثرات غرق شدن کمک می‌کند. نکته مهم در به کار گیری درست قابلیت های بازیکن هاست.

هدف بازی: در جستجوی گنچ

هدف اصلی در بازی جزیره ممنوعه یافتن چهار گنج پنهان در جزیره و جمع آوری آنها قبل از غرق شدن کامل جزیره است. بازیکنان باید اقدامات خود را برای بازیابی این گنجینه ها هماهنگ کنند و مطمئن شوند که آنها در امنیت کامل به هلیکوپتر بازگردانده می شوند.

هدف اصلی در بازی رومیزی Forbidden Island، رساندن گنجینه های بازی به مقصد درستشان است.

کارت های اکشن و مدیریت بازی

بازیکنان در نوبت خود می‌توانند کارت هایی حاوی اقداماتی مانند جابه‌جایی، نگه‌داشتن کاشی‌های غرق‌شده، اشتراک‌گذاری کارت‌های گنج یا گرفتن گنج‌ها را انجام دهند. کارت های ماجراجو اقدامات و فرصت های ویژه ای را برای انجام اکشن ها و عملیات های مختلف در بازی اعمال می کند.

نوآوری در مکانیزم، افزایش سطح آب

آقای مت لیکاک (طراح این بازی و بازی رومیزی محبوب پندمیک) مکانیزم جالبی، تحت عنوان Water Rise، در بازی معرفی کرده است که به نوعی نشان دهنده مقدار افزایش سطح آب می باشد. همزمان با افزایش سطح آب، احتمال سیل و غرق شدن جزیره جدی تر می شود.

درجه سختی متفاوت

یکی از مزیت های جالب بازی رومیزی جزیره ممنوعه این است که سطوح سختی متعددی را ارائه می‌کند که به بازیکنان این امکان را می‌دهد تا چالش را بر اساس ترجیحات و سطح تجربه خود تنظیم کنند. بازیکنان با تجربه تر می توانند با بازی در تنظیمات بالاتر، سختی را افزایش دهند. این اتفاق بازی را برای تجربه با افراد کم تجربه در دنیای بازی های رومیزی هم بهینه می کند.


لینک های مفید:

آیوی گیم

آیوی گیم، رسانه بازی و سرگرمی قصد دارد با تولید محتوای تخصصی در حوزه بازی های رومیزی و ویدئو گیم هایی که شما را به فکر کردن و چالش ذهنی تشویق می کنند، در گسترش بازی های مفید در جامعه نقش ایفا کند.

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

    1. سلام مسعود جان ممنون از نظرت

      رنک بندی سایت bgg بر اساس امتیازاتیه که بازیکن‌های حرفه‌ای یا اصطلاحا خوره‌های بردگیم به بازی‌ها میدن نه بازیکن‌های عمومی و عادی. این باعث میشه خیلی از مواقع و درباره خیلی از بازی‌ها نگاه به بازی از نظر تجربه‌ای نباشه و مبتنی بر طراحی و جنبه‌های فنی بازی باشه. از طرفی بازی‌های سنگین تر در نگاه این افراد اولویت بیشتری برای امتیاز بالا گرفتن دارن تا بازی‌های سبک تر.
      نتیجه میشه اینکه بسیاری از بازی‌های با تجربه خوب امتیاز بالایی نمی‌گیرن و بسیاری از بازی‌های با تجربه نه چندان خوب امتیاز بالا.
      برای مثال اگه در لیست 100 بازی برتر جهان بگردیم تعداد بازی‌های خانوادگی که پیدا می‌کنیم خیلی کمتر از بازی‌های سنگین استراتزیک خوره پسنده در صورتی که خیلی از بازی‌های خانوادگی برای مخاطبین عمومی جذاب‌تر هستن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا