برای سالیان سال ماهیت دیجیتالی بازیهای ویدیویی با ماهیت بازیهای رومیزی و بردگیم در تضاد بود و همه آنها را دو نوع مستقل و جدا از هم سرگرمی میدانستند؛ اما به لطف گسترش پر سرعت تعداد بردگیمها در سراسر جهان، این دو سرگرمی در خیلی از جاها به سمت مجموعه سازی و هماهنگ شدن رفتند. در این مقاله قرار است به معرفی 10 بازی رومیزی که بر اساس بازیهای ویدویی ساخته شده اند بپردازیم.
علیرغم تفاوت های عمده بین این دو رسانه – خارج از پتانسیل مشترک آنها برای تخلیه حساب بانکی شما :)- آنها در واقع بیشتر از چیزی که تصور می شود شبیه هستند. نه تنها بازیهای ویدیویی و بازیهای رومیزی هر دو به دنبال ارائه سرگرمی از طریق بازی هستند، بلکه این پتانسیل را دارند که بازیکنان خود را به دنیای کاملاً جدیدی منتقل کنند – و این بهترین بازیهای رایانهای بازیهای ویدیویی نکات برجسته را از دنیای دیجیتال و آنالوگ به نمایش میگذارند.پ
در حالی که بازیهای رایانهای بازیهای ویدیویی میتوانند تجربیات مختلفی را در بر گیرند – از بازیهای رومیزی انفرادی گرفته تا بازیهای رومیزی مبتدی – بسیاری از بهترین بازیهای ویدیویی به منبع اصلی وفادار میمانند و احساس بازی با همتایان روی صفحه نمایش خود را به رومیزی بدون تلاش برای تکرار دقیق گیم پلی. دوران پول نقد ارزان و اسپین آف های تنبل گذشته است – تعدادی از بازی های رایانه ای مدرن اکنون جزو بهترین بازی های رومیزی در بازار هستند، چه با بازی های ویدیویی اصلی آشنا باشید یا نه!
از طرفی افزایش تعداد گیمرهای رومیزی بزرگسال به این معنی است که بازیهای ویدیویی بالغتر به بازیهای تختهای اقتباس شدهاند، از بازیهای تیراندازی اول شخص مانند Doom تا سریالهای ترسناک بقای تاریک Resident Evil. این بدان معناست که بازیهای رومیزی خانوادگی در مورد بازیهای رومیزی بازیهای ویدیویی، که اغلب به نسخههای بازیهای رایانهای قدیمی از بازیهای رومیزی قدیمی مانند Monopoly، با بازی شخصیتهای نینتندو مانند ماریو و دانکی کونگ، تقسیم میشوند، کمی کمتر رایج هستند. خوشبختانه، هنوز تعداد زیادی بازی رومیزی عالی برای بچه ها وجود دارد که از بازی های ویدیویی بزرگ الهام گرفته شده اند، مانند Minecraft: Builders & Biomes.
همچنین ببینید: 11 مورد از بهترین بازیهای رومیزی که بر اساس فیلمها ساخته شدهاند!
علیرغم عدم تنوع گاه ناامیدکننده از نظر تناسب سنی و موضوع (چیزی که میتوان آن را برای کلیت بازیهای ویدیویی گفت)، بازیهای روی تخته بازیهای ویدیویی مطمئناً در ارائه تجربههای موضوعی شگفتانگیز عمل میکنند. با وجود چنین منابع غنی ای که می توان از آنها استفاده کرد، آیا جای تعجب است که برخی از بهترین بازی های رومیزی موجود در جهان بازی های رومیزی بازی های ویدیویی نیز باشند؟ از خیابانهای تاریک و کثیف شهر راکون گرفته تا مناظر حماسی نیلفگارد و دهانههای جهنمی مریخ، این فهرست از بهترین بازیهای رایانهای بازیهای ویدیویی مملو از جهانهای باورنکردنی برای کشف فراتر از صفحه است.
1. Sid Meier’s Civilization: A New Dawn | تمدن سازی بزرگ
تعداد بازیکنان: 4-2 بازیکن | مدت زمان بازی: 120-60 دقیقه | رده سنی: 14+
Sid Meier’s Civilization احتمالاً مناسبترین مجموعه بازی ویدیویی برای تبدیل شدن به یک بازی رومیزی است – سری استراتژی طولانیمدت در سال 1991 آغاز شد و در اصل از بازی تختهای Civilization که در سال 1980 منتشر شد الهام گرفته شد. Sid Meier’s Civilization چندین بار در طول دهه ها به بازی های تخته ای بازی های ویدیویی اقتباس شده است.
آخرین نسخه از بازی کلاسیک مایر روی میز، Sid Meier’s Civilization: A New Dawn است که بر اساس جدیدترین مدخل سری بازی های ویدیویی: Civilization VI ساخته شده است. در ادامه بازی Sid Meier’s Civilization: The Board Game, A New Dawn در سال 2010، با ساده کردن گیم پلی از ورودی های گذشته به تجربه ای بسیار سریع تر و آسان تر برای یادگیری که هنوز هم به نظر استراتژیک مناسب است، پیشرفت های قابل توجهی در فرنچایز رومیزی ایجاد می کند.
همچنین ببینید: هنر استراتژی در بازی رومیزی: 14 روش همیشه برنده شدن!
مانند تمام بازیهای Civilization، A New Dawn به بازیکنان این امکان را میدهد تا به جای رهبران کشورهای مختلف قدم بگذارند و تلاش کنند تا بزرگترین تمدن شناخته شده برای بشر را ایجاد کنند. بازیکنان با پخش کردن کشورهای خود در سراسر جهان از طریق سربازان، شهرها و سازه های چشمگیر، به نوبت از منابع طبیعی برای ساختن تدریجی امپراتوری های خود استفاده می کنند. کارتهای پیروزی که در شروع بازی کشیده میشوند، سه راه را تعیین میکنند که بازیکنان میتوانند بازی را ببرند، با اولین بازیکنی که یکی از برنامههای هر یک از این کارتها را انجام میدهد، برنده میشود.
گیمپلی کارت محور A New Dawn از حس بازی کردن سری بازیهای ویدیویی و در عین حال تجربهای منحصربهفرد برای بازیکنندهها نشأت میگیرد. نشستن در مقابل رقبای خود، نفس کشیدن در عرق آنها در حالی که آنها را سرکوب می کنید، تجربه ای غیرقابل قبول تر از بازی آنلاین یا مقابل هوش مصنوعی است. برای بازیکنان Civilization که میخواهند بازی را دور میز تجربه کنند – یا بازیبازان استراتژی که به دنبال یک افزودنی شیک به مجموعه خود هستند – نمیتوانید Sid Meier’s Civilization: A New Dawn را به عنوان یک بازی رومیزی بازی ویدیویی اشتباه کنید.
2. Doom: The Board Game | دوم
تعداد بازیکنان: 5-2 بازیکن | مدت زمان بازی: 180-120 دقیقه | رده سنی: 14+
تقریباً به قدمت سری Sid Meier’s Civilization، Doom یکی از آن فرنچایزهای بازی های ویدیویی کلاسیک است که همچنان آگاهی عمومی را تحت تأثیر قرار می دهد. Doom که به دلیل سبک هنری گرافیکی و همچنین پیشگامی در ژانر تیراندازی اول شخص مشهور است، زمانی که برای اولین بار در سال 1993 به رایانه های شخصی رسید، به یک موفقیت فوری تبدیل شد.
پس از دو دنباله و چند اسپین آف، بازی ویدیویی که در آن یک تفنگدار دریایی – که با محبت به نام «مرد عذاب» شناخته میشود – با شیاطین در مریخ مبارزه میکند، برای چند سال دوباره در تاریکی فرو رفت. سرانجام، ناشر Bethesda و id Software – توسعهدهنده اصلی مجموعه – این امتیاز را برای یک راهاندازی مجدد در سال 2016 احیا کردند که به درستی فقط “Doom” نام داشت (حداقل گیج کننده نبود). همزمان با نسخه جدید، یک بازی رومیزی Doom که در سال 2004 منتشر شد. Doom: The Board Game، به طور مشابه با یک نسخه صیقلی جدید راه اندازی مجدد شد. نام آن؟ Doom: The Board Game. بله اصلا گیج کننده نیست
Doom: The Board Game یک بازی رومیزی که دارای تفنگداران دریایی و شیاطین قابل بازی است، حداکثر چهار بازیکن را در مقابل یک بازیکن تنها که نیروهای جهنم را کنترل میکند، میبیند. Doom بازیکنان را در برابر یکدیگر قرار می دهد زیرا گروه های مخالف هر کدام مجموعه ای از اهداف و مزایای جداگانه خود را دارند. برای شیاطین – همانطور که سادهاندیش هستند – حذف تک تک تفنگداران دریایی برای رسیدن به پیروزی، ترجیحاً به خشونتآمیزترین شکل ممکن، کار نسبتاً سادهای است. در مورد تفنگداران دریایی، آنها به دنبال بازگرداندن نیرو به تاسیسات فضایی شرکت هوافضای متحده یا کاوش در اعماق خود جهنم هستند.
مانند بازی ویدئویی، Doom: The Board Game تا حد زیادی بر روی مبارزه تمرکز دارد، با مینیاتورهایی که هر یک از طرفهای مختلف را نشان میدهد که روی یک سری از کاشیهای نقشه درگیر میشوند و بازیکنان برای پیروزی در نبردها تاس میاندازند. ممکن است از نظر بصری به اندازه سری بازیهای ویدیویی خشن نباشد، اما هیچ چیز شما را از تصور کارهای وحشتناکی که تفنگداران دریایی و شیاطین با یکدیگر انجام میدهند، در حالی که راه خود را به سوی شکوه پاره میکنید، باز نمیدارد.
3. Fallout | فالوت
تعداد بازیکنان: 4-1 بازیکن | مدت زمان بازی: 180-120 دقیقه | رده سنی: 14+
Fallout یکی دیگر از آن فرنچایزهای کلاسیک رایانه های شخصی است که به نماد بازی های ویدیویی تبدیل شده است. بازی RPG اصلی PC در سال 1997 منتشر شد و طرفداران زیادی به دست آورد و تعدادی دنباله و اسپین آف به دست آورد تا اینکه برای چندین سال فراموش شود.
با عرضه بازی نقش آفرینی اول شخص Fallout 3 در سال 2008 و انتشار بعدی Fallout: New Vegas و Fallout 4 – ما در مورد Fallout 76 صحبت نمی کنیم – این فرنچایز که زمانی مرده بود، مورد توجه قرار گرفت و آن را به یکی از بازی ها تبدیل کرد. محبوب ترین بازی های ویدیویی در اطراف
بازی تختهای Fallout ممکن است در ابتدا بهعنوان اقتباسی معمولی از این سری به نظر برسد – از جمله تروپهای دهه 1950 – اما در واقع نگاهی شگفتآور و عمیق به دنیای Wasteland از یک زاویه رومیزی است. بهعنوان شخصیتهای سری بازیهای ویدیویی، از جمله ساکنان طاق و شوالیه برادری فولاد، بازیکنان همه با هم در یک گلدان ترسناک پرتاب میشوند و انتظار میرود راه خود را در میان مردابها، شهرها، ویرانهها و دشتهای آمریکای پسا آخرالزمانی پیدا کنند. هر کدام با یک هدف مشترک که بر اساس سناریویی که بازیکنان برای مقابله با آن انتخاب می کنند تعیین می شود.
با وجود حس مشترک کشف و استقامت، Fallout یک بازی رومیزی تعاونی نیست. بازیکنان تلاشهای خود را کشف خواهند کرد که – در صورت تکمیل – منابع جدید نفوذ و تجهیزاتی را برای آنها فراهم میکند تا از آنها بهره ببرند. مانند سری بازیهای ویدیویی، چندین جناح متخاصم در سرتاسر زمینهای بایر پراکنده شدهاند که بازیکنان میتوانند با آنها هماهنگ شوند یا با آنها مخالفت کنند. با این حال، آنها باید مراقب باشند که قدرت بین جناح ها را بیش از حد نامتعادل نکنند، زیرا می تواند باعث هرج و مرج شود.
در طول مسیر، دسته ای از کارت های داستانی عناصر نقش آفرینی بازی های ویدیویی را به تصویر می کشد، با تصمیمات بازیکنان که منجر به نتایج احتمالی مختلفی می شود – از استخدام همراهان جدید تا کمک به ساکنان زمین های بایر. برای طرفداران Fallout که میخواهند بدون نیاز به صدها ساعت سرمایهگذاری، طعم Wasteland را بچشند، بازی رایانهای Fallout راهی عالی برای رفع مشکل شماست.
4. Resident Evil 2: The Board Game | رزیدنت ایول 2
تعداد بازیکنان: 4-1 بازیکن | مدت زمان بازی: 120-90 دقیقه | رده سنی: 14+
چند مورد اول فرنچایز Resident Evil ثابت کرد که ترس و وحشت میتواند پایههای یک سری بازیهای ویدیویی موفق را فراهم کند، اما نشان داد که تخیل در ارائه ترسها چقدر مهم است.
مکانیک Resident Evil 2 ممکن است برای بازیهای ویدیویی مدرن بهطور باورنکردنی تأثیرگذار بوده باشد، اما بازی اصلی پلیاستیشن نگاهی نداشت و بازیکنان را ملزم میکرد که شکافها را در مورد تصاویر بصری پر کنند. علیرغم بازسازی شیک و نرمی که سال گذشته منتشر شد، اقتباس رومیزی آن در بازی Resident Evil 2: The Board Game فرصت های زیادی را برای طرفداران فراهم می کند تا از قصرهای ذهنی خود استفاده کنند تا تصورات وحشتناکی از افراد زامبی، سگ های زامبی، عنکبوت های زامبی ایجاد کنند. ، مارهای زامبی و خیلی چیزهای دیگر.
همچنین ببنید: رتبهبندی سری بازیهای رزیدنت اویل؛ مجموعه 10 گانه Resident Evil
در خیابانهای آلوده شهر راکون رخ میدهد – مکانی که تنها مایلها از عمارت کاوششده در اولین Resident Evil فاصله دارد – Resident Evil 2: The Board Game بازیکنانی را به عنوان لئون، کلر و شخصیت مورد علاقه همه، توفو در کنار هم قرار میدهد. تلاش برای فرار از انبوهی از ارواح وحشی که در خیابان ها تعقیب می کنند. Resident Evil 2 با مکانهایی مانند ایستگاه پلیس راکون سیتی و آزمایشگاه زیرزمینی آمبرلا، یک بازی رومیزی چند نفره است که بازیکنان را در چندین سناریو الهامگرفته از این بازی ویدیویی قرار میدهد.
البته، این یک بازی رومیزی ترسناک بدون وجود هیولاها و خطرات زیاد نخواهد بود – خوشبختانه، Resident Evil 2: The Board Game تا لبه لیکرها، کروکودیل های غول پیکر و خود آقای X مخوف پر شده است. همه این افراد در صورت غرق شدن، سعی میکنند شخصیتهای بازیکن را بخورند و/یا بکشند، بنابراین شما باید جنگهای خود را عاقلانه انتخاب کنید، با دقت عکس بگیرید و اگر کار خیلی سخت شد فرار کنید.
به لطف تعداد و تنوع سناریوهای ارائه شده، Resident Evil 2: The Board Game قابلیت پخش مجدد جدی را فراهم میکند و حتی میتوان آن را به عنوان یک کمپین فوقالعاده طولانی از خون، جرات و تنش در نظر گرفت که بهطور آزادانه بازی ویدیویی را دنبال میکند. برای طرفداران این فرنچایز – و به طور کلی بازیهای رومیزی – Resident Evil 2: The Board Game یک لقمه درشت است که دندانهایتان را در آن فرو میبرید.
5. XCOM: The Board Game | اکسکام
تعداد بازیکنان: 4-1 بازیکن | مدت زمان بازی: 120-60 دقیقه | رده سنی: 14+
XCOM یکی دیگر از سری بازیهای ویدیویی است که علیرغم منشأ آن به عنوان بازیهای PC کلاسیک، در دهه گذشته احیا شده است. XCOM ریشه در بازیهای رایانهای وحشیانه دهه نود مانند UFO: Enemy Unknown دارد که بازیکنان را مجبور میکرد از لحاظ عاطفی به تیم سربازان خود وابسته شوند تا شاهد نابودی نابهنگام آنها به دست حریفان بیگانه باشند. بازیکنان این حس را دوباره با XCOM: Enemy Unknown 2012 تجربه کردند، احیای فرنچایزی که گیم پلی تاکتیکی نسخه اصلی را به روز کرد و در عین حال به استراتژی چالش برانگیز سری وفادار ماند.
چند سال پس از احیای این بازی ویدیویی، XCOM: The Board Game عرضه شد، که به دنبال انتقال استرس شدید بازی رایانه شخصی به روی میز بود. یک بازی طراحی شده توسط Eric Lang – خالق بازی Blood Rage، Rising Sun و بازی رومیزی آینده Ankh: Gods of Egypt – XCOM: The Board Game به بازیکنان اجازه می دهد تا کنترل سازمان XCOM را به دست بگیرند تا آخرین امید بشریت در برابر مهاجمان بین کهکشانی را رهبری کنند.
به جای کنترل نیروهای زمینی XCOM، بازیکنان دستوراتی را به کل سازمان صادر می کنند، تصمیم می گیرند که در کجا واحدها را بفرستند، چگونه از منابع استفاده کنند، کدام پروژه های فناوری را دنبال کنند و موارد دیگر. XCOM: The Board Game دارای یک برنامه همراه است که تعیین می کند بیگانگان چگونه و چه زمانی تهاجمات مختلف خود را به زمین انجام می دهند، از جمله واکنش به موفقیت ها و شکست های بازیکنان. این برنامه ای است که واقعاً XCOM: The Board Game را بالاتر از یک بازی رومیزی استاندارد قرار می دهد، حسی قوی ایجاد می کند و احساس مبارزه با مشکلات را به خانه می برد.
6. This War of Mine: The Board Game | این جنگ من
تعداد بازیکنان: 6-1 بازیکن | مدت زمان بازی: 120-45 دقیقه | رده سنی: 18+
اگر هیچ شکی وجود داشت که بازی ها می توانند به موضوعات جدی بپردازند، فقط باید به This War of Mine نگاه کنید. This War of Mine که در اصل یک بازی ویدیویی بود که در سال 2014 منتشر شد، با کنترل گروهی از افراد آسیبپذیر که تلاش میکنند در شهری جنگزده زندگی کنند، بر تجربه غیرنظامی درگیری تمرکز دارد. این جنگ من به جای اینکه بازیکن افرادی با تجربه یا مهارت های نظامی یا بقا را تجسم کند، بازیکنان را در جایگاه افراد عادی قرار می دهد که با مشکلات به ظاهر غیرقابل عبور روبرو هستند – فقط با عقل و اراده آنها که به آنها تکیه می کنند. به عنوان یک بازی ویدیویی استراتژیک که مکانیک های اصلی آن منابع محدود و کاردستی را مدیریت می کنند، کاملاً منطقی است که This War of Mine چند سال پس از انتشار یک اقتباس از بازی های رومیزی بازی ویدیویی دریافت کرد.
در حالی که نسخه رومیزی This War of Mine در واقع حول محور جمعآوری منابع در طول شب و ساخت اقلام مفید مورد نیاز برای بقا در طول روز میچرخد، همچنین با دادن فرصتی به بازیکنان برای بازی با دوستان خود، یک تجربه کاملاً جدید را ارائه میکند. این جنگ من علاوه بر حالت بازی روی تخته انفرادی شبیه به بازی ویدیویی، میتواند به عنوان یک بازی رومیزی تعاونی با چندین نفر مقابله شود.
گروه های متخاصم زیادی وجود دارند که به دنبال روش های بقای خود هستند – حتی اگر شامل کشتن و دزدی از شما باشد – که باید در ساعات طولانی شب از آنها دفع شوند. وقتی بازیکنان در خانه نیستند، میتوانند با افراد دیگری مانند سربازان فراری، پناهندگان، تاجران و غیره برخورد کنند که داستانهای داستانی جدیدی را برای بازیکنان باز میکنند تا در کتاب گسترده اسکریپتهای بازی با آنها درگیر شوند. نحوه برخورد شما با این افراد در نهایت پایان بازی را تعیین می کند، با مکانیزم پایانی که برای ارائه یک نقطه اوج منحصر به فرد برای هر بازی بسته به انتخاب های بازیکنان طراحی شده است.
بازیهای رومیزی بازیهای ویدیویی مانند This War of Mine فقط راهی برای گذراندن وقت با دوستان و غرق شدن در دنیایی دیگر ارائه نمیدهند – آنها میتوانند ذهن شما را به روی تجربیات دیگران باز کنند و باعث شوند فکر کنید که چگونه جامعه گاهی اوقات مردم را شکست میدهد. با داستانی تامل برانگیز و هشیارکننده، This War of Mine لزوما سرگرم کننده نیست، اما بدون شک تجربه ای به یاد ماندنی است.
7. Portal: The Uncooperative Cake Acquisition Game | پورتال
تعداد بازیکنان: 4-2 بازیکن | مدت زمان بازی: 45-30 دقیقه | رده سنی: 15+
وقتی صحبت از نقل قول های نمادین بازی های ویدیویی برای دوران مدرن می شود، به سختی می توانید چیزی محبوب تر از “کیک دروغ است” پیدا کنید. این خط خاص از بازی ویدئویی پازل و اکتشاف پورتال است که در آن زن جوانی به نام چل خود را در یک سری از اتاقهای آزمایشگاهی گرفتار مییابد که تنها یک تفنگ پورتال برای تکیه بر آن وجود دارد. خوشبختانه، معلوم شد که میتوانید با تفنگی که پورتالهایی تولید میکند کارهای زیادی انجام دهید، مانند پرهیز از پرتوهای لیزری و روباتهای اسلحهباز و از همه مهمتر انجام آزمایشهای علمی.
در طول بازی، چل از یک هوش مصنوعی به نام GLaDOS دستورالعملها و توهینهایی دریافت میکند که از آن پس او را به محبوبیت جامعه بازیهای ویدیویی تبدیل کرده است. پس از دریافت مجموعهای از ستایشها و دنبالهای تمام عیار، به نوعی اجتنابناپذیر بود که پورتال با Portal: The Uncooperative Cake Acquisition Game از کرمچالهی خودش وارد دنیای بازیهای تختهای شود.
همانطور که از نام طولانی و غیرمعمول پیداست، بازی تختهای بازی ویدیویی کاملاً حول کیک دروغینی است که توسط GLaDOS به Chell به عنوان پاداشی برای تکمیل آزمایشهای علمی خطرناک وعده داده شده است. شما و دوستانتان به عنوان آزمودنیهای ناشناس و تاسفآور، باید در اتاقهای آزمایش مختلف آزمایشگاه در جستجوی کیک ممنوعه حرکت کنید و گاهی اوقات در این راه، همآزمودنیهای خود را قربانی کنید.
همچنین ببینید: لیست 10 بردگیم و بازی رومیزی خانوادگی عالی
گلادوس که یک هوش مصنوعی نسبتاً مخرب است، از تخریب اتاقهای آزمایش در آزمایشگاه لذت میبرد – چه کسی یا یک کیک در آنجا باشد یا نه – بنابراین بازیکنان باید در تعقیب غذاهای شیرین خود بیرحمانه عمل کنند. این به معنای بازی ورق برای حرکت دادن خود، سایر بازیکنان و حتی تکههای کیک در اتاقها است تا از گم شدن افراد آزمایشی و کیک متبرک جلوگیری شود. پس از یک سری راندهای وحشیانه پر از صلیب های دوبل و سوژه های تست سرخ شده فراوان، هر کسی که بیشترین کیک را داشته باشد برنده می شود.
Portal: The Uncooperative Cake Acquisition نه تنها طنز سری بازی های ویدیویی را به تصویر می کشد، بلکه معماهای فضایی و ذهنی آن را نیز با پیچ و تاب بدیعی از رقابت بازیکنان به تصویر می کشد. علیرغم اینکه یک بازی رومیزی co-op نیست – بازی تخته ای پورتال، بازیکنان را در درک اینکه کیک واقعاً خوشمزه است، گرد هم می آورد.
8. The Witcher Adventure Game | ویچر
تعداد بازیکنان: 4-2 بازیکن | مدت زمان بازی: 120 دقیقه | رده سنی: 16+
علیرغم آخرین بازی ویدیویی این مجموعه که در سال 2015 منتشر شد، The Witcher هرگز به این اندازه محبوب نبوده است – تا حد زیادی به لطف سریال تلویزیونی نتفلیکس با بازی هنری کاویل معتبر. در اصل بر اساس مجموعهای از رمانهای فانتزی نوشتهشده توسط نویسنده لهستانی آندری ساپکوفسکی، سهگانه بازیهای ویدیویی ویچر، گرالت از ریویا، قاتل غرغرو هیولا را در ماجراجوییهایش در سراسر قاره بازی میکند و در طول راه با جادوگران، الفها، پادشاهان و حیوانات بیشماری روبرو میشود.
بازیهای ویدیویی Witcher که به خاطر نقشآفرینیهای دنیای باز بسیار معروف هستند، حاوی داستانهای بزرگی با شخصیتهای جذاب و تاکید زیادی بر انتخاب بازیکن هستند. بنابراین جای تعجب نیست که بازی رایانه ای مبتنی بر این سری، The Witcher Adventure Game، بر روی این عناصر تمرکز کند. The Witcher Adventure Game با حضور شخصیت های دوست داشتنی سری بازی های ویدیویی مانند قاصدک بارد سرکش، یارپن مزدور کوتوله، تریس جادوگر و – البته – خود گرالت، بازیکنان را به دنیایی پر از هیولا می برد و جوایزی برای کشتن آنها آنها به ارمغان می آورد.
همچنین ببینید: بهترین انیمیشن ها و انیمه های اقتباسی از بازی های ویدیویی
The Witcher Adventure Game با رویارویی بازیکنان با موجودات وحشتناک و افراد خطرناک به لحن تاریک و مرموز دنیای بازی های ویدیویی متمایل می شود. بازیکنان میتوانند تلاشهای مختلفی را دنبال کنند – اغلب شامل کشتن هیولاها – که میتوانند آنها را از طریق دیپلماسی دقیق یا نبردهای قدیمی حل کنند. با افزایش قدرت شخصیت شما، آنها می توانند بسته به ترجیحات شما توانایی های منحصر به فرد خود را در مسیرهای مختلف توسعه دهند. به عنوان مثال، گرالت میتواند مهارتهای خود را برای ساختن اکسیر یا طلسمسازی توسعه دهد که هر دو مزایای خاص خود را دارند. با توجه به اینکه بازیکنان اهداف و خط داستانی خود را دنبال می کنند، فرصت های زیادی برای بدرفتاری با یکدیگر در طول بازی وجود دارد – فقط به یاد داشته باشید که شمشیر(های) خود را نزدیک نگه دارید.
9. Street Fighter Deck-building Game | مبارزان خیابانی
تعداد بازیکنان: 5-2 بازیکن | مدت زمان بازی: 45 دقیقه | رده سنی: 15+
بازیهای ویدیویی، انیمیشن، هالیوود: آیا تا زمان ظهور سال 2014 سرزمینهایی وجود داشت که توسط Street Fighter فتح نشده بود؟ با وجود داشتن انحصار روی تعدادی از انواع مختلف کالا – از جمله یک جامپر کریسمس نسبتا شیک – Street Fighter هنوز نتوانسته بود واقعاً بازار رومیزی را شکست دهد، جدای از Street Fighter II وحشتناکی که در سال 1994 منتشر شد.
به زودی تا سال 2014، Ultra Street Fighter IV به تازگی منتشر شده است و فرنچایز مبارزه ای بازی های ویدیویی بار دیگر در قلب و ذهن طرفداران خود محبوب شده است. در اینجا یک رقیب جدید روی میز می آید: بازی Street Fighter Deck-building. اجازه ندهید نام ناخوشایند شما را فریب دهد – این یک بازی رومیزی بازی ویدیویی سریع و جذاب است.
ساختار بازی رومیزی Street Fighter تا حدودی شبیه حالت داستانی سری مبارزه است. هر بازیکن با یک دسته اصلی از ده کارت شروع می کند، با این هدف که از قدرت برای خرید کارت از بازار موجود در نوبت خود استفاده کند و به تدریج دسته خود را بسازد. این کارتها میتوانند همه چیز باشند، از قهرمانان تا تبهکاران، قدرتهای فوقالعاده تا مکانها – البته همه از بازیهای ویدیویی Street Fighter – که گزینههای بیشتری را در اختیار بازیکنان قرار میدهند تا در مقابل هر یک از باسهای صحنه قرار بگیرند. شکست دادن یک رئیس به بازیکنان امتیاز پیروزی می دهد، ارز برنده بازی روی تخته، اما بازیکنان باید آماده باشند تا ضربات زیادی را در کنار زدن آن ها انجام دهند.
چیزی که بازی Street Fighter Deck-building Game را به کار میاندازد این است که تجربه بازی ویدیویی را منعکس میکند، زیرا بازیکنان به آرامی قدرت میگیرند تا زمانی که به اندازه کافی قدرتمند شوند تا در یک نبرد پیروز شوند. هم استریت فایتر و هم عرشهسازی همه چیز در مورد شتاب است – و آن را به بهترین بازی تبدیل میکند.
10. Betrayal at Baldur’s Gate | بالدورز گیت
تعداد بازیکنان: 6-3 بازیکن | مدت زمان بازی: 60 دقیقه | رده سنی: 12+
مجموعه بازیهای رایانه شخصی Baldur’s Gate که در مجموعه Forgotten Realms بازیهای RPG Dungeons & Dragons روی میز میگذرد، به عنوان یکی از بهترین بازیهای رایانهای نقشآفرینی که تا کنون ساخته شده است، شهرت خود را تثبیت کرده است.
با در دست گرفتن کنترل یک مهمانی از شخصیتهای به یاد ماندنی، بازیهای ویدیویی نقش DM را بازی میکردند و داستان فردی مرموز با گذشتهای ناشناخته را روایت میکردند که با خدای قاتل وحشتناک بهال ارتباط دارد. Baldur’s Gate و دنباله آن، Baldur’s Gate II: Shadows of Amn، با شخصیتهای داستانی و خوب، توسط طرفداران بازیهای ویدیویی و D&D تحسین شدند. با وجود این، سری بازی های ویدیویی دهه نود برای چندین دهه خاموش بود تا اینکه اخیراً اعلام شد که دنباله آینده Baldur’s Gate III توسط Larian Studios، شرکتی که مسئول RPG مدرن Divinity: Original Sin 2 و اقتباس از بازی رومیزی آینده آن است.
همچنین ببینید: 6 المان دی اند دی در Baldur’s Gate 3 که احتمالا از آن خبر ندارید!
قبل از این وعده اخیر برای احیای بازی های رایانه ای، کراس اوور بازی های رومیزی منتشر شد که هیچ کس نمی توانست پیش بینی آن را بکند: Betrayal at Baldur’s Gate. این بازی ترسناک با ترکیب دو سری بسیار متفاوت – Baldur’s Gate و Betrayal at House on the Hill – در سال 2017 پدیدار شد و علیرغم ترکیب غیرمنتظره، ایدهای فوقالعاده بود.
این بازی ویدیویی که در خیابانهای Baldur’s Gate میگذرد، بسیار شبیه به بازی اصلی Betrayal At House On The Hill آغاز میشود، زیرا بازیکنان با هم در قالب یک بازی co-op محیط را کشف میکنند. بازیکنان با قدم زدن در مسیرهای پر پیچ و خم شهر نمادین، با افراد، اتفاقات و آیتمهای عجیبی روبرو میشوند که همگی به خدای قتل مخوف Bhaal مربوط میشوند. هر یک از این رویدادهای گزگز میتواند منجر به تبدیل شدن ناگهانی یک بازیکن – یا گاهی چند بازیکن به شرارت و شکار دیگران در یکی از 50 سناریوی احتمالی شود که تا حدودی از سری بازیهای ویدیویی اصلی الهام گرفته شده است.
با سلام
به نظر من بازی های رومیزی برگرفته از ویدیو گیم
موفقیت چندانی نداره و فراموش میشه و تکرار پذیری کمتری داره
با تشکر از کوروش عزیز
مبین جان ممنون از نظرت
به طور شخصی بخوام بگم باهات خیلی موافقم چون از یه طرف تجربهای که ماها از ویدئوگیم داریم خیلی عمیق تر از تجربه همون به صورت بردگیمه و این برای خود من خیلی جذاب نیست. مثلا سری رزیدنت ایول از فرانچایزهای مورد علاقه خودمه که سالها باهاش خاطره دارم. و حتی حاضر نیستم سمت بردگیمش برم چه برسه به اینکه بازی کنم.
ولی برای خیلیا که دوست دارن مثلا کلکسیون فلان بازی رو داشته باشن، این سبک بازیها میتونه باحال باشه. البته بعضی بردگیمها هم که مبتنی بر ویدئو گیمم واقعا از نظر گیم پلی و طراحی نظیر ندارن و حرف منو نقض میکنه. برای مثال بردگیم Rainbow 6 که محصول همین یکی دوسال اخیره