رتبه بندی ۱۵ تا از بهترین بازی های ابرقهرمانی؛ امروزه طرفداران خود را در محاصره محصولات ابرقهرمانی مییابند، صنعت بازیها نیز به عنوان صنعتی همهجانبه در تلاش است تا کامیکها را با پویایی خود بیامیزد. با ایجاد تجربیات تعاملی از این ابرقهرمانان که به بازیکنان اجازه میدهد تا در نقش شخصیتهای نمادین رسانهای قرار بگیرند و پیروزیها و شکستهای آنها را از نزدیک تجربه کنند، این صنعت بارها درتلاش برای ارائه آثار ابرقهرمانی موفق و سرگرمکننده بوده.
همانطور که صنعت بازی همچنان در حال تکامل است، طرفداران شاهد ظهور بازیهای ابرقهرمانی هستند که نه تنها اکشن ارائه میدهند، بلکه سعی در روایت داستان نیز دارند– داستانهای که نظیرشان در فیلمهای پرفروش و کتابهای مصور یافت میشود. از خیابانهای گاتهام تا کهکشانهای دور، بازیهای ابرقهرمانی در نسلهای اخیر از ارائه گیمپلی راضی کننده گذشته و حالا سعی در داستانگویی دارند.
بهترین بازی های ابرقهرمانی
۱۵. بازی Deadpool
- تاریخ انتشار: 2013
- نمره متاکریتیک: 62
بازی Deadpool، یک بازی شوخ اما نهچندان ساختارشکن بود. شاید تنها ساختارشکنی آن را بتوان شوخیهایش دانست. در عین حال این اثر با مبارزات قابل تحمل و طراحی مراحل خوب توانست زمینه خوبی برای ورود شخصیت ددپول به صنعت بازیها ایجاد کند. Deadpool بیش از هرچیزی مانند یک سفر سرگرم کننده و کوتاه با شخصیتی است که شاید به کام همه خوش نباشد. اگر شما از هواداران شخصیت ددپول و طنز او هستید، و از شوترهای سوم شخص نسل هفتم بدتان نمیآید، این بازی قادر است تجربهای ماندگار برای شما رقم بزند.
۱۴. بازی X-Men Origins: Wolverine
- تاریخ انتشار: 2009
- نمره متاکریتیک: 75
طرفداران مردان ایکس به دلیل ناامیدکننده بودن چند فیلم اول سری، دوران سختی داشتند. Origins یکی از بدترین فیلم های ابرقهرمانی ساخته شده در تاریخ به حساب میآمد. اما با کمال تعجب اکتیویژن قادر شد یک بازی بر اساس آن فیلم بسازد که به یک تجربه سرگرم کننده بدل شود. X-Men Origins Wolverine داستان فیلم را حفظ می کند و سفر لوگان را میگوید. این بازی علاوه بر دنبال کردن رویه فیلم موارد اضافی از کامیکهای ولورین را نیز شامل میشود. یک ماجراجویی هک اند اسلش خشن که میتواند برای طرفداران مردان ایکس خوشایند باشد. X-Men Origins Wolverine قادرست برای ساعتها شما را سرگرم خود کند و تا به الان بهترین بازی ولورین بهشمار میآید.
۱۳. بازی Ultimate Marvel vs. Capcom 3
- تاریخ انتشار: 2011
- نمره متاکریتیک: 80
دنیای مارول با با همکاریهای عجیب هیچ غریبه نیست، اما کپکام این موضوع را بیش از اندازه جدی گرفته بود. کپکام پا را فراتر گذاشت و بازی مبارزهای با تلفیق شخصیتهای دنیا مارول و دنیای خودش ساخت. اوج این همکاری عجیب بازی Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds بود. و سپس گسترشدهنده Ultimate آن که با افزودن شخصیتهای تازه و همچنین اصلاح گیمپلی بهبودهای زیادی به نسخه اصلی بخشید. و یکی از بهترین عناوین مبارزهای ابرقهرمانی را برای هواداران این ژانر به ارمغان آورد. Ultimate Marvel vs Capcom 3 دارای فهرستی قوی از قهرمانها و مبارزین است و بعید بنظر میآید هیچ یک از عناوین فرنچایز MvC بتوانند مانند آن در درگیر کردن بازیکنان موفق عمل کنند.
۱۲. بازی South Park: The Fractured but Whole
- تاریخ انتشار: 2011
- نمره متاکریتیک: 80
ممکن است هنگام بحث در مورد بازیهای ابرقهرمانی، فوراً به ساوت پارک فکر نکنید، اما آنچه یوبیسافت توانست با The Fractured but Whole انجام دهد به طور تمام و کمال ارزش شناخت دارد– چه از هواداران عناوین ابرقهرمانی باشید، چه نباشید. این بازی همان مبارزات نوبتی لذتبخش نسخه قبلی خود، The Stick of Truth را ارائه میدهد، در حالی که یک برداشت طنز از فیلمهای ابرقهرمانی دارد. گاهی اوقات، کتابهای مصور و فیلمها میتوانند داستانهایشان را بیش از حد جدی بگیرند، بنابراین دیدن برداشتی طنز از آنها در South Park میتواند بسیار جالب باشد. بازی به نظر یک فصل صیقل یافته از سریال، در قالبی قابل بازی است. این بازی توانسته داستانی طنز و گیمپلی راضی کننده داشته باشد و یکی از منحصربهفردترین تجربیات در دنیای بازیهای ویدئو را ارائه دهد.
۱۱. بازی Lego Marvel Super Heroes
- تاریخ انتشار: 2011
- نمره متاکریتیک: 80
Lego Marvel Super Heroes عقدی است که در آسمانها بسته شده. بازیهای لگویی همیشه سرگرمکننده بودند و ورود به آنها کار آسانی است، اما وقتی شخصیتهای محبوبی از دنیای مارول را به همراه گیمپلی خوب باهم تلفیق میکنیم، محصول کمی فراتر از آن میشود. این بازی ایدههای معرفی شده در Marvel Ultimate Alliance را دربر میگیرد و آنها را حداقل از نظر دامنه گسترش می دهد. با بیش از 180 شخصیت که هر کدام مهارتها و تواناییهای خاص خود را دارند، لگو مارول به سادگی میتواند دهها ساعت از عمر شما را از آن خود کند. مانند بسیاری از بازیهای موجود در این فهرست، میتوان گفت که توسعهدهندگان این اثر نیز با بهکارگیری منابع آشنا قادرند در خلق داستانها و تمهای مختلف برای ایجاد لحظاتی سرگرمکننده موفق عمل کنند.
۱۰. بازی Saints Row IV
- تاریخ انتشار: 2013
- نمره متاکریتیک: 86
از نظر فنی، Saints Row IV یک عنوان ابرقهرمانی نیست. بازی هرگز به طور قطعی شما را یک ابرقهرمان خطاب نمیکند. با این وجود، این نسخه از سری Saints Row به شما اجازه میدهد از دیوارها بالا بروید و به بسیاری از اعمالی سر دهید که تنها یک ابرقهرمان از پس آنها برمیآید. یک بازی نامتعارف که مانند بقیه نسخههای مجموعهش پر از موارد عجیب و غریب است. اگر از بازیها جهان باز خوشتان میآید، و دوست دارید در دنیای بازی با ویژگیهای یک ابرقهرمان به کارهای عجیب سر دهید، Saints Row IV یک بازی برای شماست. یک بازی نهچندان ابرقهرمانی، اما قطعاً غیراخلاقی.
۹. بازی Marvel’s Midnight Suns
- تاریخ انتشار: 2022
- نمره متاکریتیک: 83
وقتی شنیدیم که Firaxis Games، توسعه دهنده XCOM و Civilization در حال ایجاد عنوانی در دنیای مارول است، طبیعتاً از امکان بازی در یک ماجراجویی استراتژی محور با حضور قهرمانان و شروران مورد علاقهمان به وجد آمدیم. اعلام سیستم مبارزاتی مبتنی بر کارت اما ممکن است کمی ما را نگران کرده باشد، با اینوجود تیم توسعهدهنده بار دیگر تسلط خود را بر ژانر استراتژی نشان داد و سیستم رضایتبخشی را ارائه کرد که بازیکنان را به خوبی درگیر میکند. پرداخت به نبرد ابرقهرمانان با داستانی سرگرمکننده، بهعلاوه استفاده از مکانیکهای شبیهسازی اجتماعی. Marvel’s Midnight Suns از بهترین بازیهای ابرقهرمانی است که ما بازی کردهایم.
۸. بازی Marvel’s Spider-Man
- تاریخ انتشار: 2018
- نمره متاکریتیک: 87
در نقد بررسیام از این بازی ذکر کردم که: «Marvel’s Spider-Man یکی از خاص ترین عناوین ابرقهرمانی است که میتوانید تجربه کنید. دنیای این بازی با حال و هوای کامیکی تلفیق شده و داستان خودش را از ماجراجویی های پیتر پارکر روایت میکند. در کنار یک گیم پلی درگیر کننده، این اثر میتواند برای ساعت ها شما را سرگرم کند. به آسانی یکی از بهترین بازی هایی که تا به حال از اسپایدرمن ساخته شده.» وقتی آن را به اصول اولیهش خلاصه کنید، Marvel’s Spider-Man از نظر نحوه بازی شدن جهش بزرگی از Spider-Man 2 نسل ششم ندارد– البته، اگر از نظر فنی صحبت کنیم، این مسئله فرق میکند. Marvel’s Spider-Man مانند یک بازگشت شیرین به زمانی است که بازیهای جهانباز زنده بودند و ارزش کاوش داشتند. این عنوان سرگرم کننده است و به راحتی درمیان بهترین بازیهای انحصاری PS4 قرار میگیرد.
همچنین بخوانید: نقد و بررسی Marvel’s Spider-Man Remastered | اسپایدی به روایت اینسامنیاک
۷. بازی Batman: The Telltale Series
- سال انتشار: ۲۰۱۶
- نمره متاکریتیک: ۶۴
شاید تعجب کنید اگر بدانید که Batman: The Telltale Series در واقع دارای اکشن های زیادی برای یک تجربه تلتیل است. این بازی به اندازه The Walking Dead سعی در احساسی بودن ندارد، اما باید از آن به عنوان اولین نشانههای دور شدن تل تیل از فرمول ساده اما موثر خود یاد کرد. Batman: The Telltale Series برداشتی متفاوت از گاتهام دارد، با ایجاد تغییرات عمده در شخصیتهای شرور و تمرکز بیشتر بر روی بروس وین. اگرچه بعید است این عنوان نظر مخالفان تل تیل را تغییر دهد، اما برای هواداران بتمن و کسانی که به دنبال تجربه زندگی در نقش بروس وین هستند، این یک بازی ضروری است.
همچنین بخوانید: ۱۰ تا از بهترین بازی های تل تیل گیمز – آیوی گیم
۶. بازی Infamous Second Son
- سال انتشار: 2014
- نمره متاکریتیک: 80
قبل از اینکه ساکر پانچ از بابت Ghost of Tsushima شناخته شود، آنها دو بازی از سری Infamous را تولید کردند که هواداران زیادی را به خود جلب کرد. ساکر پانچ با این عنوان اثبات کرد که برای ساخت یک بازی ابرقهرمانی موفق، نیازی به ابرقهرمانان تثبیت شده نیست– و تنها گیمپلی سرگرمکننده و طرح محکم کافی است. Infamous Second Son یک محیط سندباکس برای کاوش و سرگرمی در اختیار شما قرار می دهد، اما مراقب باشید، زیرا یک سیستم کارما دارد که هرآن ممکن است پایان بازی را دچار تغییر کند. این بازی یک تجربه هیجان انگیز، از بهترین بازی های ابرقهرمانی و همچنین یکی از بهترین انحصاریهای پلی استیشن.
همچنین بخوانید: بهترین بازی های انحصاری پلی استیشن
۵. بازی Injustice 2
- سال انتشار: 2017
- نمره متاکریتیک: 87
تجربه یک بازی مبارزهای در نقش شخصیتهای کامیک وجود دارد بسیار رضایت بخش است. استودیو NetherRealm برای اولینبر گیمپلی محبوب Mortal Kombat را با مضامین و قهرمانان دیس در Injustice: Gods Among Us تلفیق کرد و بعداً این ویژگیها را با عرضه Injustice 2 بهبود بخشید. این بازی شامل یک داستان تاریک و تلخ، سیستم پیشرفت درگیر کننده و صد البته قهرمانان و تبهکاران محبوب شما میشود. نکته جالب در مورد بازیهای Injustice این است که شبیه Mortal Kombat هستند، اما برای بازیکنان در هر سنینی قابل بازی. چه کسی دوست ندارد سوپرمن را در مقابل بتمن قرار دهد و ببیند چه کسی پیروز میشود؟ و بهتر، به احتمال زیاد در آینده شاهد نسخه دیگری از این سری محبوب خواهیم بود.
همچنین بخوانید: معرفی بازی Mortal Kombat 1؛ شروعی دوباره برای مورتال کامبت
۴. بازی Marvel’s Guardians Of The Galaxy
- سال انتشار: 2021
- نمره متاکریتیک: 80
نگهبانان کهکشان به لطف فیلمهای جیمز گان از شهرت زیادی برخوردار شدهاند. اما زمان زیادی برد تا کسی پیدا بشود و یک بازی خوب از آنها بسازد. پس از شکست قبلی اسکوئر انیکس که عنوان لایو-سرویس Marvel’s Avengers بود. آنها توسعه دهندگان با استعداد خود را به کار گرفتند و نتیجه اینکار عنوانی متفاوت بود. گیم پلی بازی ساده است و شما در نقش استارلرد بازی میکنید، اما قادرید از دوستان خود نیز بهره ببرید و توانایی های ویژه آنها را در نبردها به کار بگیرید. هر یک از اعضای تیم دیدگاه منحصر به فردی را برای موضوعات مورد بحث به ارمغان می آورند و شوخی های سرگرم کننده آنها همه چیز را تازه نگه میدارد. این عنوان بیتردید از بهترین عناوین ابرقهرمانی سالهای اخیر است.
۳. بازی Marvel’s Spider-Man 2
- سال انتشار: 2023
- نمره متاکریتیک: 90
اینسامنیاک با Marvel’s Spider-Man 2 نه تنها بهترین بازی مرد عنکبوتی، بلکه یکی بهترین بازی ابرقهرمانی موجود در صنعت را ارائه کرده است. Marvel’s Spider-Man 2 برای این ژانر یک موفقیت است، یکی از بهترین بازی های جهان باز که در آن شما هرگز از چیزی برای جلب توجه خود دور نیستید. پیتر پارکر و دستیار جوانش، مایلز مورالس، در یک ماجراجویی که به نظر می رسد هرگز تزلزل نمی کند، به مصاف برخی از مهیب ترین شرورهای مرد عنکبوتی می روند. با چرخش و کاوش بسیار عالی، صحنههای سینمایی بیشمار و برخوردهای جنگی نیروبخش، و رویکردی هوشمندانه برای شخصیسازی شخصیتها، Marvel’s Spider-Man 2 را نباید نادیده گرفت. این اثر از بهترین بازی های ابرقهرمانی است، یکی از بهترین بازیهای PS5 و یک عنوان ضروری برای هواداران مردعنکبوتی.
همچنین بخوانید: معرفی بازی Marvel’s Spider-Man 2
۲. بازی Batman: Arkham City
- سال انتشار: 2011
- نمره متاکریتیک: 94
پس از موفقیت Batman: Arkham Asylum، بسیاری به این فکر می کردند که آیا صاعقه می تواند دو بار برای راکستدی برخورد کند یا خیر؟ خوشبختانه، قمار راکستدی برای انتقال اکشن از راهروهای جمع و جور و حیاط های محدود پناهگاه آرکهام به بخش وسیعی از گاتهام سود زیادی به همراه داشت. این نه تنها باعث آزادی بیشتر بازیکن در تعیین نحوه تجربه داستان شد، بلکه به راکستدی اجازه داد تا با توجه به گزینههای مختلف پیمایش بتمن، عضلات خود را خم کند. گذر در شهر آرکهام با لذتی خاص همراه است، اما هیجان واقعی در نشستن بر فراز گروهی از اراذل و اوباش و ترسیم اینکه چگونه میخواهید آنها را از پا در بیاورید، حاصل میشود. Batman: Arkham City به راستی از خاصترین عناوین ژانر ابرقهرمانی محسوب میشود.
۱. بازی Batman: Arkham Asylum
- سال انتشار: 2009
- نمره متاکریتیک: 92
Batman: Arkham City ممکن است داستان کامیکتری را ارائه کرده باشد، و Arkham Knight یک ماجراجویی بسیار گسترده تر، اما موردی خاص در تمرکز دقیقتر بازی ویدیوئی وجود دارد که این سهگانه ماندگار را آغاز کرد. این اثر مسلماً یکی از بهترین بازیهای مترویدوانیا نسل هفتم است، یک تجربه اکشن مخفیکاری کم نظیر که بهطور باورنکردنی شما را غوطهور میکند. Batman: Arkham Asylum با مبارزات و حرکات سنگین خود، استاندارد تازهای برای بازیهای ابرقهرمانی تعیین کرد– معیاری که در سالهای آتی فقط راکستدی توانست برآورده کند. بدون شک از بهترین بازی های ابرقهرمانی و شاید برترینشان.