انیمه و مانگاسریالسینما

15 مورد از بهترین انیمه های سریالی جهان؛ از اتک آن تایتان تا ناروتو

در سال‌های اخیر محبوبیت انیمه‌ها در سراسر جهان رشد زیادی پیدا کرده است. زمان زیادی از وقتی که انیمه‌های بی‌نظیر تنها در ژاپن پخش می‌شدند نمی‌گذرد و حالا نتفلیکس و دیگر سرویس‌های استریمی غربی-جهانی به پخش انیمه‌های جدید و کلاسیک می‌پردازند. شاید با وجود این محبوبیت جهانی بسیاری از مخاطبین با برخی از بهترین انیمه های سریالی جهان آشنایی داشته باشند اما همچنان اگر به دنبال جایی برای شروع تماشای انیمه‌های سریالی می‌گردید، این لیست مناسب شما است. همچنین اگر داستان‌های کوتاه‌تر را به سریال‌های طولانی ترجیح می‌دهید، پیشنهاد ما تماشای برترین انیمه های سینمایی جهان است.

هر سال انیمه‌های جدیدی منتشر می‌شوند و سر و صدا به پا می‌کنند. یا حتی انتشار فصل جدید یک انیمه مشهور می‌تواند بیش از انیمه‌های جدید توجه مخاطب را جلب کند. اگر به دنیای انیمه‌های سریال نا آشنا باشید، احتمالاً در میان هزاران نام سردرگم خواهید شد. پس شاید بد نباشد تا نگاهی به برترین انیمه های سریالی جهان انداخته و آن‌ها را به شما معرفی نماییم. البته توجه داشته باشید که با وجود انبوه انیمه‌های سریالی، رتبه بندی دقیق آن‌ها امری تقریباً غیرممکن است؛ ما نیز صرفا تلاش کرده‌ایم تا برخی از بهترین‌ها را در لیست خود جای دهیم و بدون شک این لیست کامل نیست.

15. Slam Dunk – اسلم دانک

ژانر: ماجراجویی، کمدی، درام | تاریخ پخش: از 1993 تا 1996 | تعداد قسمت: 101 قسمت

اگرچه که انیمه اسلم دانک هرگز به موفقیت مانگای منبع اقتباسش نرسید، اما همچان یکی از بهترین انیمه های سریالی جهان است در ژانر ورزشی است. داستان این انیمه درباره پسری به نام هانامیچی ساکوراگی است که ورزش بسکتبال را به امید نزدیک شدن به یک دختر آغاز می‌کند.

اگرچه که هدف هانامیچی از بسکتبال واقعاً ورزش نبود، اما خیلی زود متوجه می‌شود که استعداد زیادی در بسکتبال داشته و می‌‌تواند تبدیل به یک بازیکن حرفه ای شود. او به همراه چند بازیکن دیگر به تیم شوهوکو تبدیل می‌شوند که یکی از بهترین تیم‌های ژاپن است. خیلی زود حتی رویای قهرمانی ملی به سر آن‌ها زده و سفر پر فراز و نشیبشان آغاز می‌شود.

بهترین انیمه های سریالی جهان

14. Demon Slayer – شیطان کش

ژانر: اکشن، ماجراجویی | تاریخ پخش: از 2019 تاکنون | تعداد قسمت: 66 قسمت

شاید Demon Slayer سریالی نسبتاً جدید باشد، اما این بدان معنا نیست که نمی‌تواند یکی از بهترین‌ها شمرده شود. شیطان کش تاکنون توانسته در همین زمان کم به موفقیت تجاری بسیار بالایی دست یافته و 10 میلیارد دلار درآمد کسب کند.

دلایل زیادی وجود دارد که شیطان کش را به یکی از برترین انیمه های سریال تاریخ تبدیل می کنند؛ از داستان خارق‌العاده اش تا بازیگرانی بی‌نظیر. همچنین Demon Slayer یکی از معدود انیمه‌های شونن است که توانسته به منبع اقتباسش جانی تازه ببخشد. با توجه به اینکه شیطان کش هنوز راه زیادی را در پیش دارد، نمی‌توان گفت که موفقیت‌هایش به کجا خواهند رسید.

بهترین انیمه های سریالی جهان

13. Attack on Titan – نبرد با تایتان

ژانر: ماجراجویی، اکشن | تاریخ پخش: از 2013 تا 2023 | تعداد قسمت: 98 قسمت

شاید نبرد با تایتان بهترین انتخاب برای کسانی باشد که تاکنون هیچ انیمه‌ای ندیده‌اند. این انیمه شخصیت‌ها، بازیگران و دنیایی غنی دارد که هیچ‌ کجای داستان دچار افت نمی‌شوند. البته که اگر رابطه خوبی با خشونت ندارید، بهتر است نبرد با تایتان را از لیست خود حذف کنید؛ چرا که این انیمه از همان لحظه اول اثری بسیار تلخ، دردناک و البته بسیار خشن است.

داستان نبرد با تایتان درباره پسر جوانی به نام اِرِن ییگر است. ارن در دنیایی زندگی می‌کند که نژاد مرموزی به نام تایتان‌ها بشر را به مرز انقراض مانده و تنها انسان‌های باقی مانده در سرزمینی پشت دیوارهایی عظیم زندگی می‌کنند. با شکسته شدن بخشی از دیوار و خورده شدن مادر ارن توسط یک تایتان، او به سپاه مکتشفان می‌پیوندد و قسم می‌خورد که جهان را از شر تایتان‌ها خلاص کند. با شروع و پیشروی داستان، رفته رفته همه چیز پیچیده‌تر و عجیب‌تر می‌شود.

12. Death Note – دفترچه مرگ

ژانر: جرم و جنایت، درام | تاریخ پخش: از 2006 تا 2007 | تعداد قسمت: 37 قسمت

همچون نبرد با تایتان، دفترچه مرگ نیز یکی از بهترین گزینه‌ها برای شروع انیمه است. بخصوص که دفترچه مرگ انیمه‌ای بسیار کوتاه بوده و تنها شامل یک فصل 37 قسمت می‌شود. اگرچه که انیمه دفترچه مرگ بی‌نقص و بهترین نیست، اما بدون شک یکی از بهترین‌ها است.

داستان این انیمه درباره پسری نوجوان به نام لایت است که به طور اتفاقی دفتری تحت عنوان دفترچه مرگ را پیدا می‌کند. دفترچه مرگ به این صورت کار می‌کند که نام هرکس در آن نوشته شود، کشته خواهد شد. حالا لایت خوش قلب، تصمیم می‌گیرد تا از قدرت به دست آمده برای مقابله با خلافکارها استفاده کرده و جرم و جنایت را به طور کلی از بین ببرد. اما داستان اصلی درباره نبردی بین لایت و کارآگاهی مرموز به نام ال (L) است که لحظاتی بسیار نفس‌گیر و کاملاً ذهنی را برای شما ایجاد می‌کند.

11. Naruto Shippuden – ناروتو شیپودن

ژانر: اکشن، ماجراجویی | تاریخ پخش: از 2007 تا 2017 | تعداد قسمت: 501 قسمت

مانگای ناروتو شیپودن برای اولین بار در سال 1999 و از نشریه Weekly Shōnen Jump منتشر شد. در نهایت و اواخر سال 2002، اولین قسمت انیمه ناروتو شیپودن نیز ساخته شد. این انیمه در مجموع 500 قسمت بوده که دنباله‌ای بر انیمه و مانگای ناروتو محسوب می‌شود. این بار داستان ناروتوی بالغ را مشاهده می‌کنیم که به ماجراجویی خود ادامه می‌دهد.

این انیمه موضوعات مختلفی را در طول 220 قسمت روایت کرده و به اساطیر آسیای شرقی اشارات زیادی می‌کند. با این حال به طور کلی، داستان ناروتو درباره پسری جوان است که آرزو دارد رهبر دهکده‌اش شده و همچنین یکی از بزرگ‌ترین نینجاهای تمام دوران باشد. برای کسانی که ناروتو عطش آن‌ها را رفع نمی‌کند، می‌توانند پس از آن به تماشای Boruto: Naruto Next Generations بپردازند که داستان پسر ناروتو را دنبال می‌کند. داستان این انیمه نیز در همان جهان ناروتو جریان دارد اما بی‌شک به خوبی سریال اصلی نمی‌رسد.

بهترین انیمه های سریالی جهان

10. Jojo’s Bizarre Adventure – ماجراجویی های عجیب و غریب جوجو

ژانر: اکشن، ماجراجویی | تاریخ پخش: از 2012 تاکنون | تعداد قسمت: 194 قسمت

انتخاب یک جلد از مانگای ماجراجویی‌های عجیب و غریب جوجو بسیار دشوار است؛ چرا که تقریباً تمام آن‌ها خوب هستند. تصمیم ساخت انیمه این مانگای سینن در سالگرد 25 سالگی‌اش، کمی برای طرفداران جوجو ترسناک بود. چرا که کسی فکرش نمی‌کرد انیمه جوجو بتواند موفقیت مانگا را تکرار کند. با این حال، ماجراجویی‌های عجیب و غریب جوجو به یکی از بهترین انیمه های سریالی جهان تبدیل شد و ثابت کرد که به اندازه مانگایش خوب است. همچنین این انیمه در معرفی داستان‌های جوجو به نسل جدید کمک زیادی کرد.

پنج فصل اول سریال، شش قسمت اول مانگا را پوشش می‌دهند. این بدین معناست که احتمالاً حداقل دو فصل دیگر هنوز در راه است. پس از پایان بخش Stone Ocean، طرفداران هنوز باید منتشر Steel Ball Run و Jojolion باشند. تا این زمان، احتمالا مانگای جوجو نیز به پایان خود نزدیک شده و انیمه و مانگای بسیار طولانی جوجو، در زمانی نزدیک به هم به پایان برسند.

9. Pokemon – پوکمان

ژانر: اکشن، ماجراجویی | تاریخ پخش: از 1997 تا 2023 | تعداد قسمت: 1236 قسمت

وقتی مجموعه بازی‌ها و انیمه پوکمان در اواخر دهه 1990 میلادی وارد صحنه شدند، به موفقیتی یک شبه و غیرمنتظره دست یافتند. در ابتدا بسیاری این انیمه را یک تبلیغات برای فروش بیشتر بازی‌های پوکمان می‌داستند. با این حال و با گذشت زمان، Pokemon تبدیل به یکی از بهترین انیمه های سریالی تاریخ شد.

پوکمان در ابتدا می‌تواند سریالی نسبتاً سطحی به نظر برسد. با این حال این انیمه در طول بیش از ربع قرن، توانستته طیف وسیعی از مضامین و ایده‌های مختلف را پیاده کرده و پیام‌های مختلفی را به بینندگان برساند. با توجه به مدت زمان طولانی انتشار، پوکمان چندین نسل را در بر می‌گیرد و تاکنون میلیون‌ها نفر با تماشای این انیمه بزرگ شده‌اند.

8. Hunter X Hunter – هانتر X هانتر

ژانر: اکشن، ماجراجویی | تاریخ پخش: از 2011 تا 2014 | تعداد قسمت: 148 قسمت

هانتر X هانتر یک انیمه کلاسیک ساخته شده توسط یوشیهیرو توگاشی است. داستان این انیمه درباره پسر جوانی به نام گون فریکس است که از خانه‌اش فرار می‌کند تا در آزمون شکارچی‌ها شرکت کند. او امید دارد که با پذیرفته شدن در آزمون، به یک شکارچی تبدیل شده و بتواند پدر گمشده‌اش را پیدا کند.

او در مسیر با کیلووا، کوراپیکا و لئوریو آشنا می‌شود. این چهار نفر از لحظه‌ای که با یکدیگر آشنا شدند، باهم دوست می‌شوند و به ماجراجویی‌های بسیار زیادی می‌روند.

7. Cowboy Bebop – کابوی بی‌باپ

ژانر: اکشن، ماجراجویی | تاریخ پخش: از 1998 تا 1999 | تعداد قسمت: 26 قسمت

بسیاری از مردم استقبال بیش از حدی که نسیب کابوی بی‌باپ می‌شود شکایت دارند. با این حال نادیده گرفتن تاثیر بزرگی که کابوی بی‌باپ بر ژانر علمی تخیلی گذاشته کاری احمقانه است. این انیمه الهام بخش بسیاری از انیمه‌ها و مانگاها و حتی فیلم و سریال‌های غربی بوده است.

به طور کلی، کابوی بی‌باپ یک انیمه علمی تخیلی نئنو نوآر است که داستان جایزه بگیرهای فضایی را دنبال می‌کند. روشی که این انیمه برای تلفیق عناصر ژانرهای مختلف استفاده می‌کند، چشمگیر است. شاید کابوی بی باپ بهترین انیمه سریالی نباشد، اما قطعاً یکی از بهترین ها است و ارزش تماشا دارد.

بهترین انیمه های سریالی جهان

6. Fullmetal Alchemist: Brotherhood – کیمیاگر تمام فلزی: برادری

ژانر: اکشن، ماجراجویی | تاریخ پخش: از 2009 تا 2010 | تعداد قسمت: 68 قسمت

شاید تاکنون هیچ انیمه‌ای وفادارتر از Fullmetal Alchemist: Brotherhood به مانگای منبع اقتباسش وجود نداشته باشد. این انیمه در طول 64 قسمت ساخته شده، از هم لحاظ خط داستانی و هم از لحاظ ظاهر و بصری، به طرز قابل توجهی به مانگا وفادار مانده است. البته که کیمیاگر تمام فلزی نیز همانند اکثر انیمه‌های اپیزودهای پرکننده (Filler) نیز داشته و کمی پراکنده می‌شود، اما هرگز جریان روایت اصلی را مختل نمی‌کند.

رابطه بین ادوارد و آلفونس، مهم‌ترین و برجسته‌ترین مشخصه این سریال است. با این حال پیچش‌های داستانی غیرمنتظره‌ای وجود دارند که بدون شک اهمیت بسیاری دارند.

5. Neon Genesis Evangelion – نئون جنسیس اونگلیون

ژانر: اکشن، درام | تاریخ پخش: از 1995 تا 1996 | تعداد قسمت: 26 قسمت

محبوبیت انیمه‌های مکا (Mecha) از دهه هفتاد میلادی شروع شد. با این اوج محبوبیت این ژانر در دهه نود رخ داد. انیمه‌های رباتی زیادی در این دوره ساخته شدند اما هیچ‌کدام از آن‌ها به خوبی Neon Genesis Evangelion و اسپین آف‌های مختلف آن ماندگار نبود.

از خطوط داستانی گرفته تا طراحی بصری خیره کننده، تماماً باعث موفقیت Neon Genesis Evangelion شده‌اند. اگرچه که سریال اصلی سال‌ها پیش به اتمام رسیده است، اما همچنان اسپین‌ آف‌های بسیار زیاد آن ادامه دارند. اگرچه که شاید یافتن ترتیب تماشای مناسب برای مخاطبین جدید کمی دشوار باشد و این مسئله بحث‌های زیادی در میان طرفداران داشته است.

4. Code Geass – کد گیاس

ژانر: اکشن، درام | تاریخ پخش: از 2006 تا 2008 | تعداد قسمت: 54 قسمت

طرفداران ژانر علمی تخیلی، کد گیاس را می‌پرسند. کد گیاس یک انیمه مکانیکی است که شاید بهترین این سبک باشد و با ضدقهرمان بسیار معروفش، للوچ لامپروژ، درخشید.

للوچ به دلیل اعتماد به نفس، خونسردی و هوش بسیارش به طور کلی به عنوان یکی از بهترین شخصیت‌های اینمه‌ حساب می‌شود. او تمام تلاش خود را می‌کند تا ژاپن را از امتپراطوری بریتانیا آزاد کند و حاضر است در این راه هر چیزی را فدا کند.

3. Jujutsu Kaisen – جوجوتسو کایزن

ژانر: اکشن، ماجراجویی | تاریخ پخش: از 2020 تاکنون | تعداد قسمت: 48 قسمت

در نگاه اول، جوجوتسو کایزن یک انیمه شونن معمولی است اما اگر کمی به بیشتر به آن فرصت دهید، قدرت بسیار بالای تأثیرگذاری احساسی‌اش را نشان می‌دهد. تاکنون سه فصل از این انیمه فانتزی تاریک منتشر شده و فصل چهارم آن درحال ساخت است.

پیام‌های پرطنین جوجوتسو کایزن، شخصیت‌های بسیار جذاب، مبارزه‌های هیجان انگیز و ترکیب بی‌نقص اکشن، درام، کمدی و ترس آن را به یکی از بهترین انیمه های سریالی تاریخ کرده است.

2. One Piece – وان پیس

ژانر: اکشن، درام | تاریخ پخش: از 1999 تاکنون | تعداد قسمت: 1108 قسمت

کمی برای وان پیس طول کشید تا در جوامع غرب نیز شناخته شود؛ اما زمانی که این اتفاق افتاد، به موفقیت بزرگی رسید که همچنان ادامه دارد. وان پیس به قدری در ژاپن و سراسر جهان موفق است که هیچ‌گاه برای حفظ مخاطبان خارجی‌اش به مشکلی برنخورد.

نویسنده مانگای وان پیس رکورد جهانی گنیس را برای بیشترین فروش مانگا توسط یک نویسنده دارد. همچنین مانگای وان پیس برای یازده سال متوالی بین سال‌های 2008 تا 2018 پرفروش‌ترین مانگای سال بوده است که خود یکی دیگر از رکورد‌های گینس است. گاهاً تغییرات کوچکی در انیمه وان پیس وجود داشته است؛ اما به طور کلی این انیمه به منبع اقتباسش وفادار است. طرفداران نیز از این وفاداری استقبال می‌کنند.

1. Dragon Ball – دراگون بال

ژانر: اکشن، درام | تاریخ پخش: از 1995 تا 2003| تعداد قسمت: 153 قسمت

هنگامی که صحبت از طول عمر باشد، کمتر فرنچایزی را می‌یابید که بتواند با دراگون بال مقابله کند. این انیمه محبوبیت خود را برای تقریباً چهار دهه حفظ کرده است. اگرچه که این چهار دهه کاملاً پیوسته نبوده و برای مثال 18 سال بین پایان Dragon Ball Z و آغاز Dragon Ball Super فاصه افتاد؛ با این حال نمی‌توان انکار کرد که طرفداران دراگون بال نسل طی چهار دهه همچنان به این انیمه عشق می‌ورزند.

کمتر انیمه یا انیمیشنی قابل رقابت با دراگون بال است. همچنین تاثیر دراگون بال بر علاقه غربی‌ها به انیمه بسیار بیشتر از تصور است. با داستان‌های خارق‌العاده، شخصیت‌های شرور بی‌نظیر و اکشن‌هایی هیجان انگیز، بسیاری اعتقاد دارند که اگر دراگون بال را بهترین ندانیم، بدون شک یکی از بهترین انیمه های سریالی جهان است.

جمع بندی

12 انیمه بسیار مطرح و با کیفیت با به شما معرفی کردیم. این حال ده‌ها انیمه محبوب دیگر نیز وجود دارند که اگر قصد داشتیم لیستی بلندتر بنویسیم می‌توانستیم از آ‌ن‌ها نام ببریم. برخی از دیگر انیمه‌های با کیفیت شامل My Hero Academia، One Punch Man، Hunter x Hunter، Steins;Gate، Tokyo Ghoul و… می‌شود. به طور کلی انیمه‌های سریالی را نباید دست کم گرفت و عناوین بسیاری وجود دارند که حتی اگر طرفدار انیمه‌ها نباشید می‌توانید از تماشای آن‌ها لذت ببرید. حتی این می‌تواند راه ورود شما به رسانه بزرگ انیمه باشد.

مهدی سیاه‌تیری

دانشجوی موسیقی که مشتاقانه از سینما و تلوزیون می‌نویسه و علاقه ویژه‌ای به کامیک بوک و اقتباس‌های کامیک بوکی داره.

نوشته های مشابه

‫37 دیدگاه ها

    1. واییییییییییی چقدر تباهینننن
      بزار یه چند تا من بگم : نعون جنسیس
      مانستر..کد گیاس..۹۱روز..پاک شده…اشتاینز‌ گیت… هانتر ایکس هانتر…کوروکو نو بسکت.. روان گذر
      دروغ تو در آپریل… انگل…
      ((<>
      حماسه وینلند فصل ۱
      دورورو
      بیستارز یا همون حیوانات فکنم
      سبد میوه
      belle
      هفت گناه کبیره
      btooom
      دخمه شرکت سیاه
      [[[[دویل من]]]
      کیل لا کیل
      تقدیم به تمام منی که عاشق تو بود
      میخوام پانکراست رو بخورم
      افسانه شاهدخت .. ولش کن زیادی ..
      ۵ سانتی متر در ثانیه
      دختری اهل ساکورا سو
      ناکجا آباد موعود
      هنر شمشیر زنی آنلاین
      سوگواری شاه رز
      [[[bastard]]]]
      رکورد رگناروک
      کسلوانیا
      باکی
      ارکین
      اسرافیل پایانی
      دارلینگ
      دیگه معروفا رو نگفتم بهترین هارو هم نگفتم ولی هرکدوم اینا شاهکاره از نظر من
      خیلیا دیگه بودن که حضور ذهن نداشتم حالا برین با همینا عشق کنین

      1. اخه لیستی که توش نورلند موعود نباشه قابل اعتماد نیست یکم برو مطالعه کن
        ولی به کسی که کمیک رو نوشته کامیک چه انتظاری می شه داشت

      1. بیا بهت ابنباتتو بدم کوچولو 🍭از انیمه سر در نمیاری بشین پایین وان پاچ من دو فصل دادن کلا مثل وان پیس نیست ۱۰۰ ۵۰۰ تا بده

  1. دنیا و صنعت انیمه و به Big3 میشناسن،بعد بلیچ و نذاشتی، دیمن اسلایر گذاشتی؟!!
    کاش حداقل میگفتی نظر شخصی، اینجوری انقدر مضحک و احمقانه به نظر نمیرسید!
    در ضمن، ۴ ۵ تا انیمه ببین.
    کد گیاس به دث نوت ارجحیت داره،
    big3 چیه،
    دیمن اسلایر جز cgi چیزی برای ارائه نداره،
    اسلم دانک مانگای فوق العاده ای داره،ولی انیمه نه.به عنوان انیمه ورزشی هایکیو و بلو لاک ارجحیت دارن.
    کوته نظر.

    1. با کد گیاس موافقم روزی که به عنوان اسلایم تناسخ پیدا کردم هم خیلی قشنگن و فکنم هنوزتوی انیمش به جای خوبش نرسیدهاوشی نو کو و جوجو هم نذاشته، دکتر استون هم همین طور فصل سه ش عالیهههههه بانگو هم زیباست

      1. با انیمه سگ های ولگرد بانگو کاملا موافقم ، یک انیمه زیباست
        و از نظر ژانر های ماور الطبیعی ، معمایی ، راز آلود ، کمدی سیاه و… بهترین هستش

  2. آخه ی ذره مطالعه حداقل چیز خوبیه مجبور نیستین که !!!
    ناروتو شیپودن ۲۲۰ قسمته!!!
    ناروتو ۲۲۰ قسمته، بعدش ناروتو شیپودنه که ۵۰۰ قسمته
    بعد فقط ۱۳۵ قسمتش وفاداره به مانگا؟؟!! داداش از کجات میاری این اطلاعاتو ؟
    بعد بلیچ و هانتر ایکس هانتر و بانگو و … اینا نیستن تو لیست ، اونموقع پوکمون !!

    1. من ایده sword art online رو خیلی دوست داشتم ولی از نیمه های فصل اول به بعد همه چیز یکنواخت شد و ریتم انیمه کاملا تکراری!

  3. لیستی که داخلش شاهکار قرن بیستم نباشه فاقد هر گونه ارزش هست و فقط نظر شخصی هست نه آخه معیار هاتون برای این رتبه بندی چی بوده که اسلام دانگ اول هست اتک آن تایتان سوم اتک آن تایتان خودش به تنهایی جهان انیمه را به دوش کشیده حتا الان هم که به اتمام رسیده تأثیرش روی جهان انیمه هست دومین انیمه‌ای که به از اتک گرافیک اکشن عالی داره جوجوتسو کایسن هست که در دو قسمت پایانی آرک شیبویا از فصل دوم هست و سوم چینسامن که سال گذشته همه را انگشت به دهن رها کرد و قراره با یک سینمایی بلند در سال 2024 برگرده سوم دیمن اسلیر شاید فصل سوم چندان جذاب نبود اما این فقط آرامش قبل از طوفان بود بعد وان پانچ من همه که فصل سوم توسط ماپا ساخته خواهد شد خیلی امیدوار کننده به نظر می‌رسه پس از این به بعد با سلیقه خودتان هیچ چیزی را رتبه بندی نکنید

    1. عجب عجب مانستر رو نمیبینم. بهتر نبود قبل اینکه بخوای ی لیستی رو تهیه کنی قبلش یکم جمع اوری اطلاعات میکردی ، جای خیلی از انیمه های دی خالیه ب خصوص جای بلیچ. تو ک وان پیس و ناراتو رو گذاشتی حتما جاش میبود ک بلیچ هم کنار اینا قرار بدی

  4. خب واقعا ناامید شدم برادری واقعا لایق رتبه اوله نه دراگون بال کسایی هم که میگن باید انیمه های دیگه میزاشت از نظر من باید جای دفترچه مرگ کد گیاه میزاشتن بعد میگین بانگو؟فصل چهارش امید همه رو نابود کرد

    1. اسلم دانک اوله بعد اتک سوم؟
      لیستی که توش سگ های ولگرد بانگو ،ناکجا اباد موعود،موریاتی میهن پرست،توکیو مانجی،توکیو غول ،کد گیلاس و.. نیس به درد چی میخوره؟یه کم مطالعه کن بعد مطلب بزار.

  5. هشدار اسپویل: ارن تو اتک و رنگوکو توی شیطان‌کش نباید میمردننننن

  6. خب اینجا یه لیست از چنتا انیمه ی خوب رو نوشته.شما که نباید همش بیاین بگین فلان انیمه رو نذاشتی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا