بازی رومیزی موبایل Twice as clever که نسخه موبایلی بازی ای با همین نام است. نسخه ایرانی این بازی با نام بازی رومیزی تاس چین، در بازار ایران موجود است. در این بازی تنها یک موجود نقش اساسی دارد: تاس.
تاس ریختن نوستالژی ترین مکانیزم در بازی های رومیزی است؛ که همواره برای ما یاد آورد منچ و مارپله و مونوپولی هاست. بازی رومیزی تاس چین یا Twice as clever یک بازی با مکانیزم تاس ریختن و یادداشت کردن است. این بازی توسط استودیوی بازی سازی Brettspielwelt GmbH برای پلتفرم موبایل و سیستم عامل اندروید، بازگردانی شده است.
بازی رومیزی موبایلی Twice As Clever
- رد سنی: 5+ سال
- پلتفرم: اندروید
- دسته بندی: بازی تخته ای
- نیاز به اینترنت: ندارد
- امتیاز رسمی بازی: 4.3 از 5
تاس بریز و تاس ببین!
این بازی از مکانیزم ها و سبک بازی رومیزی Ganz Schon Clever که در سال 2018 عرضه شد، پیروی می کند. هر نوبت هر بازیکن شش تاس رو میریزد ، یکی از آنها را انتخاب می کند و بر اساس آن روی برد شخصی خود علامت هایی می زند. سپس تاس های با عدد پایین تر را کنار گذاشته و همه تاس های باقی مانده را دوباره میریزد. تاس سفید می تواند بجای هر پنج رنگ دیگر مورد استفاده قرار گیرد. بعد از اینکه بازیکنی که نوبت او هست حداکثر سه تاس را انتخاب کرد، بازیکنان دیگر یکی از تاس های جدا شده را برای استفاده در صفحه خود انتخاب می کنند و … .
نسخه موبایلی بازی رومیزی Twice as Clever | بازی تاس چین ایرانی
این بازی در استور گوگل 2.99 دلار قیمت دارد که که فایل دانلودی آن توسط آیوی گیم برای شما به صورت رایگان قرار گرفته است.
باکس دانلود بازی رومیزی موبایل Twice as Clever | تاس چین
نسخه اندروید
منبع: farsroid
نقد و بررسی بازی رومیزی موبایل Twice as Clever | تاس چین
نقاط مثبت بازی:
بازگردانی: تنها نکته مثبت بازی را میشود این گفت که نسخه دیجیتالی بازی وجود دارد. به قولی «هست که باشد!»
گیم پلی ساده: این نکته مثبت هم بیشتر به خود بازی اصلی برمیگردد تا نسخه دیجیتالی. جاییکه با یک بازی با قوانین بسیار ساده سر و کار داریم.
نقاط منفی بازی:
قیمت بازی: در مقاله های قبلی هم از بالا بودن قیمت بردگیم های دیجیتالی در استورها گفتیم. این بازی نمونه کاملی از بی عدالتی در قیمت گذاری است! 3 دلار برای هیچی.
گرافیک و طراحی بصری بازی: هیچ نکته جذب کننده ای برای شما در گرافیک و محیط بصری بازی وجود ندارد. حتی نسخه چاپزی (Print and Play) آن هم میتواند جذابیت بیشتری داشته باشد.
بخش آموزشی: بخش آموزشی بازی تعریفی ندارد، یه سری نوشته که حتی توضیح مختصر این مقاله میتواند از آن کارآمدتر باشد!
گنگ بودن محیط بازی: وقتی وارد میز بازی می شوید با یک محیط در هم و برهم پر از عدد و خانه های مختلف سر وکار دارید که باعث سردرگمی و آشفتگی شما میشود!