معرفی بازی ویدیوییمقالات بازی ویدیویی

سرزمین آزادی؛ ۱۲ تا از بهترین بازی‌های نقش آفرینی

بهترین بازی‌های نقش آفرینی کدام‌اند؟ برای پاسخ دادن به این سوال باید به بحر ژانر نقش آفرینی برویم. یکی از قدیمی‌ترین و تأثیرگذارترین ژانر بازی‌ها که طی سال‌های طولانی مهمان هر نوع قصه ای بوده. قصه‌های ماندگاری که شما را مسافر دنیای فانتزی یا پساآخرالزمانی خود می‌کنند و ایفای نقشی مهم را برعهده شما می‌گذارند. در این پست به سراغ معرفی ۱۲ تا از بهترین بازی های نقش آفرینی خواهیم رفت. قطعاً عناوین بیشتری هم می‌توانست در این فهرست جای داد اما این ۱۲ بازی، عناوینی‌اند که امروزه بازی کردنشان برای عمومی از مردم راحت‌تر و مقبول‌تر خواهد بود. با من همراه باشید.

بازی Baldur’s Gate 3

لیست را با جدیدترین اثر Larian Studios شروع می کنم که این روزها حسابی سروصدا کرده. Baldur’s Gate 3 یک سی‌آرپی‌جی است که شما را مسافر یک ماجراجویی حماسی در دنیای D&D می‌کند. کمی پیش نقدی از این عنوان نوشتم که اگر علاقه‌مند هستید می‌توانید از اینجا به مطالعه آن بپردازید. در نقد نوشته‌ام: «Baldur’s Gate 3 بازی خیلی خوبی است، شاید حتی یک قدم رو به جلو برای بازی‌های نقش-آفرینی، اما به هیچ‌وجه بی نقص نیست. هرچه بیشتر در‌‌‌ آن پیش‌روی می‌‎کنید، شلخته‌تر می‌شود. همچنان این بازی یکی از بهترین گزینه‌هایی است که بین آثاری امروزی می‌توان یافت و احتمالاً با کمک بروزرسانی‌ها بهتر هم خواهد شد.»

Baldur’s Gate 3 از راه درستی ماهیت انعطاف‌پذیر D&D را به شکل یک بازی ویدیوئی در می‌آورد، و خودش را شبیه به یک اثر ایمرسیو سیم‌ جا می‌زند. در آزادی عمل کم نمیذارد و با داستانی گیرا در از همان ابتدا بر شما چیره می‌شود. همراهان در این بازی به بهترین نحوه نقش مکمل را ایفا می‌کنند و تبدیل کردنشان به یک سلاح کشنده با پیشرفت در بازی لذت‌های خودش را در پی دارد. این اثر CRPG مانند یک زمین‌بازی برای علاقه‌‌مندان ژانر نقش آفرینی خواهد، زمین‌بازی پر از قصه و ماجراجویی که حتماً ارزش وجب کردن را دارد. اگرچه بی‌نقص نیست و گاهی آزار دهنده می‌شود، اما به‌راحتی می‌تواند شما را برای چندین و چند هفته سرگرم دنیا و ماجراجویی‌های خودش کند. نگذارید سیستم مبارزات نوبتی بازی شما را گول بزند، مبارزات مشکلاتی دارند اما در کل لذت‌بخش‌اند و پس از کمی آشنایی قادرند برای‌تان هیجان‌انگیز باشند. اگر شانس تجربه‌اش را دارید و از طرفداران بازی‌های نقش آفرینی هستید، Baldur’s Gate 3 را از دست ندهید. این عنوان قطعاً از بهترین بازی‌های نقش آفرینی نسل نهم تا به اینجای کار است.

بهترین بازی‌های نقش آفرینی؛ بازی Disco Elysium

Disco Elysium بازی خاصی است. شاید خاص‌ترین عنوان در فهرست بهترین بازی‌های نقش آفرینی‌ای که سرهم کردم. قبل از هرچیز بررسی که از این اثر نوشتم که می‌توانید آن را از اینجا بخوانید. این بازی را دوست دارم زیرا در نقش یک مرد میان‌سال الکلی ما را به جنگه با هویت و گذشته می‌فرستد. چیزی که با آن طرف هستیم یک بازی کارآگاهی است که با خماری آغاز می‌شود و با فراموشی ادامه می یابد. همان‌طور که در نقد نوشته‌ام:‌ «این اثر تقریباً بی نقص است، درگیرکننده، شوخ– و یک‌جورایی متفاوت با هرچیز دیگری که امروزه بازی‌ها برای ارائه دارند. اگر به نقش-آفرینی های متن محور علاقه مند هستید، حتماً تجربه آن برایتان لذت بخش خواهد بود.»

Disco Elysium به هیچ وجه به عظمت بازی‌های دیگر لیست حتی نزدیک هم نمی‌شود، خیلی کوتاه تر است. عمدتاً کوتاه بودن برای یک بازی نقش آفرینی چیز خوبی نیست اما این بازی را می‌توان با کلی کلنجار یک استثناء دانست. Disco Elysium همچنان چیزهای زیادی برای کشف دارد و با دقت و ظرافت به هر یک می‌پردازد، اگرچه بخاطر جمع بندی عجولانه اش قادر نیست هیچ چیزی را به خط پایان برساند. این اثر یک ماجراجویی نصف کاره اما غریب، باکیفیت و سرگرم‌کننده است. اگر با خواندن متن مشکلی ندارید– بخش زیادی از این بازی متن است– و می‌خواهید از گذشته خود فرار کنید، بد نیست با Disco Elysium و پلیس الکلی‌اش هم‌سفر شوید.

بازی The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt موارد زیادی برای پیشنهاد دارد و قطعاً از محبوب‌ترین عناوین این لیست بشمار میرود. سی دی پراجکت رد با این اثر نه تنها نام خود را روی زبان‌ها انداخت، بلکه توانست فرنچایز ویچر را به موفقیتی بزرگ برساند. به لطف این بازی حالا تمام دنیا نام ویچر را شنیده‌اند، سریال‌ها از این مجموعه ساخته شده و بازی‌ها از آن در راه‌ است.

The Witcher 3: Wild Hunt را یک نقش آفرینی مدرن خیلی خوب می‌دانم– یکی از بهترین بازی‌های نقش آفرینی در نسل هشتم. در معیار های خودش موفق می‌شود و می‌تواند ساعت ها محتوای باکیفیت ارائه دهد. این بازی آزادی مرسومی که ژانر نقش آفرینی به آن معروف است را با یک مسیر مشخص تحویل شما می‌دهد. به سخنی دیگر تکلیف همه چیز در The Witcher 3: Wild Hunt مشخص است. طی تجربه این اثر نمی‌توانید انتظار آزادی‌عمل دیوانه‌واری را داشته باشید که مثالش را ندیده‌اید. اینجا شما نقش یک شکارچی هیولا را دارید و در نهایت به قوانین خود پایبندید. نقش‌آفرینی این اثر در هم‌سفر شدن با گرالت و مشخص کردن سرنوشت کانتیننت خلاصه می‌شود. به لطف آپدیت نسل نهمی و دی‌ال‌سی های خیلی خوبی که از سوی سی‌دی رد پراجکت دریافت کرده، The Witcher 3: Wild Hunt می‌تواند در تجربه‌ای دوباره شما را غافل‌ کند. اگر این اثر نقش-آفرینی را تا به حال بازی نکردید، بهتر است تا دیر نشده پا در کفش گرالت بذارید.

بهترین بازی‌های نقش آفرینی؛ بازی Dragon Age: Inquisition

سری Dragon Age یکی از فرنچایز های موردعلاقه‌ی من است و اگر بخواهم روراست باشم باید بگویم که چرخه‌ی روزگار خیلی با این سری مهربان نبوده. بازی Dragon Age: Inquisition آخرین ورودی به سری Dragon Age محسوب می‌شود که تقریباً یک دهه از عرضه اش می‌گذرد. بایوور با این اثر سعی در تلفیق دو نسخه پیشین کرد و نتیجه یک محصول سرگرم‌کننده و لازم در سری بود.

در طی ماجراجویی‌تان شما باید بار دیگر تیداس را نجات دهید و نظم را دوباره برپا کنید. Dragon Age: Inquisition اگرچه متفاوت بازی می‌شود اما شاهد بازگشت خیلی از شخصیت های به یادماندنی سری است. مشکل این بازی عمدتاً محتوای غیر ضروری‌اش به حساب می‌آید. چیزی که در اینجا با آن طرف هستیم یک بازی طول و دراز با داستانی‌ست که کشش این همه محتوا را ندارد. شما دوست دارید هرچه سریعتر بفهمید که داستان بازی به کدام سمت و سو می‌رود اما خود را در راه انجام کوئست هایی می‌بینید که هیچ داستانی ندارند. این سبک بازی‌سازی برای یک MMO آنلاین جواب گو است اما نه برای یک RPG تک نفره که برای لذت بخش بودن هرلحظه اش نیاز به داستان دارد. همه‌ی این‌ها به کنار بنظر من Dragon Age: Inquisition بازی خوبی است و با تمام نقص هایش می‌تواند تجربه خوبی در اختیار طرفداران این ژانر قرار دهد. اگر تاحالا سراغ سری Dragon Age نرفتید، پیشنهاد من این است که به ترتیب عناوین این سری را بازی کنید. زیرا هرسه عنوان اصلی Dragon Age ارزش تجربه را دارند و به ترتیب بازی کردن‌شان می‌تواند غافلگیری‌هایی به همراه داشته باشد.

بازی Starfield

جدیدترین محصول بتسدا یعنی Starfield، به ما قول یک ماجراجویی حماسی در بیرون از کره‌خاکی‌مان، زمین را می‌دهد. این اثر یک نقش آفرینی اکشن است که اگر شناخت کوچکی از سبک بازی‌سازی بتسدا داشته باشید، بازهم قادر خواهید بود خیلی از جنبه‌هایش را پیش‌بینی کنید. معرفی کامل‌تری از این بازی نوشتم که در صورت علاقه می‌توانید در اینجا به مطالعه آن بپردازید.

ماجراجویی جدید بتسدا، با دنبال کردن رسم و رسوم ژانر نقش آفرینی سرشار از محتوای فرعی و موارد متعدد برای کشف است. من هنوز تجربه‌ی مفصلی از این بازی نداشته‌ام اما انتقادهای وارد شده به این اثر بیشتر روی مشکلات فنی و سیارات خالی از محتوای‌اش متمرکز بوده‌اند. از نکات مثبتش‌ هم می‌توان به مبارزات خوب و کوئست‌های گوناگون بازی اشاره کرد. خوب یا بد، Starfield تجربه‌ای بنظر می‌آید که طرافداران بتسدا از آن لذت کافی را خواهند برد– درکنار طرفداران بتسدا، علاقه‌مندان نجوم هم می‌توانند از این بازی لذت ببرند. Starfield در حال حاضر روی گیم‌پس در دسترس است بنابر‌این تجربه‌اش برای دوست‌داران خیلی دشوار نخواهد بود– البته اگر شرایطش فراهم باشد.

بهترین بازی‌های نقش آفرینی؛ بازی Assassin’s Creed Valhalla

بنظر می‌رسد که یوبی‌‎سافت دست از سر Assassin’s Creed‌های نقش آفرینی برداشته باشد. اگرچه عمده‌ای از طرفداران سری هنوز هم میونه‌ی جالبی با این پدیده ندارند، من تجربه خوبی از عناوین نقش آفرینی اساسینز کرید داشتم. آنها نه انقلابی در ژانر ایجاد کردند و نه ادعایی در این‌کار داشتند، در عوض دنیایی خلق کردند که ارزش خرج کردن چندین ساعت مفید را داشته باشد. Assassin’s Creed Valhalla آخرین اساسینز کرید نقش‌آفرینی است و باید دقیقاً با همان ذهنیت بازی شود.

این بازی با حال و هوای وایکینگی‌اش، سعی در پوشاندن نقوص سه‌گانه نقش آفرینی اکشن Assassin’s Creed‌ و بستن پرونده آن‌ها دارد و در این امر موفق عمل می‌کند. اگر از Odyssey و Origins لذت بردید، احتمال اینکه این اثر هم باب میل‌تان باشد وجود دارد. و با توجه به اینکه عنوان مورد نظر روند پشتیبانی پس از عرضه را به‌طور کامل طی کرده و بسته‌الحاقی هایش تماماً در دسترس‌اند، حالا بهترین موقع برای تجربه‌اش است. Assassin’s Creed Valhalla را می‌توان کامل‌ترین عنوان نقش‌آفرینی میان اساسینز کرید‌ها دانست، این عنوان شامل عناصری‌ می‌شود که طرفداران این ژانر سالهاست با آنها سروکله می‌زنند. اگرچه کاملاً به ریشه‌های Assassin’s Creed‌ وفادار نیست اما قادرست برای ده‌ها ساعت شما را سرگرم و درگیر خود کند.

همچنین بخوانید: رتبه بندی بهترین بازی های اساسینز کرید (Assassin’s Creed)

بازی Divinity: Original Sin 2

در این قسمت از فهرست شاهد یک اثر نقش آفرینی دیگر یک از Larian Studios هستیم. تا همین ماه پیش خیلی‌ها لاریان را با Divinity: Original Sin 2 می‌شناختند. عنوان از جوانب زیادی شبیه به Baldur’s Gate 3 است، یک اثر CRPG با مبارزات نوبتی و محتوای غنی از داستان که ساعت‌ها میتواند شما را سرگرم نگه دارد. اگر Baldur’s Gate 3 را به پایان رساندید و دنبال اثری نزدیک به آن هستید، شاید Divinity: Original Sin 2 را به توان یک گزینه‌ی مناسب دانست.

Divinity: Original Sin 2 شما را به ماجراجویی فانتزی در Rivellon می‌‎برد، جایی که شما می‌توانید تنها یا با دوستان‌تان تن به انجام کوئست‌ها دهید، کاوش کنید و خود را غرق در مبارزات نوبتی بازی ببینید. در Divinity: Original Sin 2 شما قادرید کارکتر خود را بسازید یا به عنوان یکی از ۶ کارکتری قبلاً طراحی شده‌ای که بازی در اختیارتان میگذارد بازی‌ کنید. همان‌طور که ذات یک اثر نقش آفرینی خوب می‌طلبد، این بازی پر از قصه‌ است و انعطاف پذیری‌‌ای را شامل می‌شود که این روزها کمتر می‌توان دید. این عنوان ماجراجویی طولانی‌تر و غنی‌تری را نسبت به Baldur’s Gate 3 در اختیارتان می‌گذارد اما داستان‌اش به آن گیرایی نخواهد بود. همان‌طور که گفتم اگر Baldur’s Gate 3 را به پایان رساندید و دنبال اثری نزدیک به آن هستید، Divinity: Original Sin 2 را میتوان یک جایگزین خوب دانست. یکی از بهترین بازی‌های نقش آفرینی برای علاقه‌مندان این ژانر.

بازی Cyberpunk 2077

زمان زیادی از عرضه Cyberpunk 2077 می‌گذرد– وای که چقدر گذر عمر سریع است. با عنوانی سروکار داریم که از بدو معرفی خبرساز بود و بعد از انتشار حتی سروصدای بیشتری هم به پا کرد– کلیپ باگ‌ها و گلیچ‌های این بازی برای ماه‌ها دست به دست ‌می‌شد و بساط خنده‌ی بازی‌بازان را جور کرده بود. من با شور و شوق در همان زمان عرضه بازی را روی پیسی تجربه کردم و پس از به پایان رساندن سفر خود در نایت‌سیتی مطمئن شدم که Cyberpunk 2077 بازی بدی است.

Cyberpunk 2077 تکلیفش با خودش مشخص نیست، تلفیق ژانر را در حدی فاجعه‌بار انجام می‌دهد که در تمامیه ابعاد شکست می‌خورد. نه داستان گیرایی دارد، نه گیم‌پلی سرگرم کننده‌ای. این بازی مثال بارزی از برداشتن لقمه‌ای گنده‌تر از دهان است، عنوانی پر ادعا اما توخالی که مشکلات فنی‌اش از خودش پیشی می‌گیرند– این نظری بود که در هنگام انتشار از بازی داشتم. از همان زمان بروزرسانی‌های بازی را دنبال می‌کردم و منتظر موقعیت مناسبی بودم تا دوباره سراغ نایت‌سیتی بروم. از دید من بسته‌الحاقی Phantom Liberty بنظر موقعیت خوبی برای بازگشتن به سایبرپانک و تجربه دوباره آن می‌آید. زمان مناسبی است تا گذشته را فراموش کرده و شانسی دوباره به این RPG شکست خورده بدهید. شخصاً پس از عرضه بسته‌الحاقی Phantom Liberty مشغول تجربه Cyberpunk 2077 خواهم بود– شاید حتی نقدی هم از آن نوشتم.

بهترین بازی‌های نقش آفرینی؛ بازی Elden Ring

من و Elden Ring قصه طولانی‌ای داریم. Elden Ring سولزبورنی‌ست که بیش از پیش با المان‌های نقش آفرینی تلفیق شده. اگرچه نمی‌توان آن‌ را یک سنت‌شکنی از طرف FromSoftware خواند اما می‌توان آن را به سادگی به عنوان تحول پذیرفت. اگر شماهم یکی از هواداران دیوانه‌ی سری Darksouls هستید که از گشت و گذار در دنیای بازی‌ها لذت می‌برد، Elden Ring برای شماست.

پس از تکمیل کردن کارکتر خود، Elden Ring شما را راهی ماجراجویی می‌کند که در طی آن وظیفه دارید الدن‌رینگ را تعمیر کرده و به الدن‌لرد جدید بدل شوید. پس از افتتاحیه، بازی ابزار و محیط کاوش را آزادانه برای‌تان فراهم می‌کند و این وظیفه شماست تا سر از دنیای غریب این عنوان در بیاورید. Elden Ring پارسال عرضه شد و از همان موقع با تمجیدهای از طرف رسانه‌ها و مردم همراه بود. این بازی نسبت به Dark Souls راه‌های بیشتری را برای مقابله با خطر و پیش‌روی جلوی‌پایتان میگذارد اما در نهایت به همان ریشه برمیگردد– همان‌طور که گفتم بیشتر شبیه به تحول است تا سنت‌شکنی. نمی‌توانم Elden Ring را به تمامیه علاقه‌مندان ژانر نقش آفرینی پیشنهاد کنم و انتظار واکنشی مثبت بکشم اما برای دوست‌داران سولزلایک این بازی می‌تواند تجربه‌ای خوشایند باشد.

بازی Mass Effect Legendary Edition

Bioware را می‌توان بی چون و چرا از تأثیرگذارترین توسعه‌دهنده‌های ژانر نقش آفرینی دانست. گل‌ سر سبد این استودیو در نسل هفت، Mass Effect، راه طول و درازی را طی کرد تا تبدیل به یک سه‌گانه علمی تخیلی بی بدیل در صنعت بازی‌ها شود. Mass Effect Legendary Edition کالکشنی است باارزش که هرسه نسخه اصلی این مجموعه را به صورت ریمستر شده در خود جای داده.

Mass Effect Legendary Edition شامل سه‌ تا از بهترین بازی‌های نقش آفرینی در نسل هفتم می‌شود که رنگ لعابی بروز به خود گرفته‌اند. بین سه نسخه، بیشترین تغییر مربوط به Mass Effect 1 است. این عنوان که آغازگر تمام قصه‌هاست از خیلی جهات پیشرفت قابل توجه‌ای دریافت کرده و حالا می‌تواند یک مکان درست برای شروع ماجراجویی شما باشد. اگر فکر تجربه کامل مجموعه را در سر دارید، پیشنهاد می‌کنم از همان نسخه اول کار خود را آغار کنید. Mass Effect Legendary Edition سه‌تا از بهترین تجربه‌های علمی-تخیلی صنعت‌بازی‌ها را در قالب کالکشنی مملو از محتوای باارزش در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌دهد. اگر بایوور و بازی‌سازی‌اش را دوست دارید به هیچ‌وجه سری Mass Effect را از دست ندهید.

بهترین بازی‌های نقش آفرینی؛ بازی Fallout: New Vegas

مگر می‌شود فهرستی از بهترین بازی‌های نقش آفرینی نوشت و نامی از Fallout نیاورد. Fallout: New Vegas سال‌هاست برای من نقش محبوب‌ترین نسخه‌ی فال‌اوت را داشته. عنوانی که گذر زمان تنها نقاط قوت‌اش را پررنگ‌تر از قبل کرده و روی خوشی به آن نشان داده. ده و اندی سال از همکاری آبسیدین و بتسدا می‌گذرد، اما هنوز هم می‌توان حاصل آن را یک بازی‌ نقش آفرینی ناب دانست که غرق شدن در دنیای‌ آن کار دشواری نیست.

وقتی چشم باز می‌کنید، نه خبر دارید کجا هستید و نه می‌دانید که هستید. کمی بعد روی کاناپه‌ تکیه می‌دهید و چند نقاشی ‌سوال برانگیز مشاهده می‌کنید. بعد از آن شما آزادید تا ماجراجویی خود در صحراهای غریب و تلف شده‌‌ی بازی آغاز کنید. Fallout: New Vegas اگرچه جنبه‌های فرسوده زیادی را شامل می‌شود، اما جذابیت‌هایش همچنان پابرجا مانده‌اند. سرزمین پساآخرالزمانی این بازی هنوز هم دوست‌داران نقش آفرینی را با لحنی خودمونی خوش‌آمد می‌گوید و آنها را با گرمی در آغوش می‌گیرد. اثری که فرمول بتسدا را بهتر و متفاوت‌تر از خودش پیاده‌سازی می‌کند. یکی از بهترین‌های آبسیدین و بدون‌شک یک تجربه‌ی ضروری برای هواداران فال‌اوت. Fallout: New Vegas را به کسانی پیشنهاد می‌دهم که قدردان یک نقش آفرینی اکشن ناب هستند و نمی‌گذارند دیوارهای نامرئی و تکسچرهای زنگ زده مانع راه‌شان شود.

بازی The Elder Scrolls V: Skyrim

دیگر همه نام اسکایریم را شنیده‌اید. The Elder Scrolls V: Skyrim را بسیاری بهترین اثر بتسدا و یکی از بهترین بازی‌های نقش آفرینی تاریخ می‌دانند. عنوانی که قصد دارم با آن لیست را ببندم سال‌هاست برای آثار نقش آفرینی مانند مکتب‌خانه بوده– به طور کلی سری The Elder Scrolls یکی از تاثیرگذارترین مجموعه‌ها در این ژانر است که هر گوشه‌ و کناری رد پایش دیده می‌شود.

با گذشت ۱۲ سال از انتشار، The Elder Scrolls V: Skyrim هنوز هم بازیکنان زیادی را مشغول به خود نگه داشته است. با ارزش تکرار بالا و زحمت زیادی که هواداران برای مادهای این اثر کشیدند، اصلاً سخت نیست که صدها ساعت از زمان خود را صرف ماجراجویی در آن کنید. اگر قصد دارید خود را در آغوش Skyrim رها کنید و به ماجراجویی در دنیای فانتزی‌اش بپردازید، با توجه به اینکه بتسدا این عنوان را تقریباً برای هر پلتفرمی پورت کرده کار سختی در پیش نخواهید داشت. The Elder Scrolls V: Skyrim یک ماجراجویی افسانه ای در دنیای بازی هاست که قطعاً در سرگرم کردن شما شکست نخواهد خورد. همان‌طور که گفتم این عنوان برای سال‌هاست نقش مکتب‌خانه را برای آثار نقش آفرینی داشته و می‌تواند به راحتی شما را با سیر تکاملی این ژانر در صنعت بازی‌ها آشنا کند.

سخن آخر

این شما و این‌هم ۱۲ تا بهترین بازی‌های نقش‌آفرینی. بازی‌های نقش‌آفرینی همیشه در اهدای آزادی به بازیکن پیش‌رو بودند. به لطف بازی‌سازی مدرن روز به روز از آزادی‌های مرسوم این ژانر کاسته می‌شود. بتسدا و بایوور با اوج خود کیلومترها فاصله دارند و قوانین مقدس بازی‌های نقش آفرینی بی‌منطق در هر ژانر دیگری تکرار می‌شوند. بازی‌هایی که در این فهرست معرفی کرده‌ام نیز همه عالی نیستند، در حقیقت خیلی‌های‌شان در فراهم کردن آزادی لازم برای بازیکن شکست خورده‌اند. ولی چه‌کنیم، این اوضاعی است که باید با آن بگذرانیم. این فهرست ترکیبی از چند تجربه نقش آفرینی خوب در کنار چند تجربه زودگذر دیگر بود، که امیدوارم از آن لذت کافی را برده باشید. تا فهرستی دیگر با موضوعی دیگر بدرود.

لینک‌های مفید

یوسف چمنی

برای آیوی از بازی و گاهی سینما می‌نویسم. بنده و بازی‌های ویدئویی برمی‌گردیم به کودکی. علاقه‌مند به ادبیات نمایشی اما دانش آموز رشته ریاضی.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا